Löpning

Dagens springterapi

IMG_0371Idag var planen att springa 0 kilometer. Det blev istället 5. Vi får se om ljumsken protesterar någonting imorgon, men än så länge känns den okej. Och jag var så himla springsugen, så jag var bara tvungen. Det blir så när kroppen har varit utan löpning för länge, och sedan börjar få känna på det igen… Den vill liksom bara ha mer! Men lovar, nu ska jag ligga lågt i några dagar.

Det var himla skönt och välbehövligt med en tur idag, tankarna behövde skingras. Och jag tänkte ingenting på det jag hade gått och grubblat på hela dagen, utan njöt bara av att vara ute. Mindre kul var det att springa i motvinden, eller motstormen, men det är ju en bagatell.

IMG_0364 IMG_0387 IMG_0388 IMG_0396

Nöjd med både dagens pass och träningsveckan i stort. Totalt har det blivit två korta löprundor, ett pass core, två pass Bootylicious (my GOD, namnet) och ett pass Bodypump. Nästa vecka blir det betydligt lugnare; tänkte ta och låta kroppen vila upp sig lite.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  12 april, 2015 at 20:57

  Så härligt att du kan springa lite igen 🙂 Håller alla tummar för att ljumsken håller tyst, det gör den säkert.
  Haha, apropå det, tänkte på hur en känner och tänker på sina ”bloggträningskompisar” när min omedelbara reaktion när jag såg hoppbilden överst på Bloglovin var: ”Försiktigt Ida, tänk nu på ljumsken!” (Fast vet så klart att du har koll och själv vet vad du kan och inte kan göra) 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 april, 2015 at 21:49

   Haha jag var också lite orolig för ljumsken.., Men vad gör man inte för en bloggbild? 😉

 • Reply
  Mia
  12 april, 2015 at 21:08

  Oh hoppas att ljumsken samarbetar nu. vi är värda hur många löpturer som helst nu när det är vår ju! Och fina springselfies 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 april, 2015 at 21:50

   Ja, vi är faktiskt värda det! Som vi har kämpat oss igenom vintern och allt 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  12 april, 2015 at 21:14

  Jag förstår precis vad du menar…!! Så lätt att förivra sig när kroppen väl för känna på det där härliga som den längtat efter..!
  Håller tummarna för att du kan tassa på försiktigt nu igen.

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 april, 2015 at 21:52

   Tänkte seriöst att det hade varit roligt att testa milen idag, men det hade nog varit lite onödigt ändå. Men snart, hoooooppas jag så så så mkt. Gud vad jag har saknat löpning har jag märkt!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: