Allt och inget

Mer korp åt folket!

Charlotta Sofia kallade mig lyckopiller efter ett inlägg jag skrev häromdagen. Jag undrar lite stilla om jag framställer mig själv så i vanliga livet också (okej, bloggen är också vanliga livet, men ni förstår). Jag har nog inte alltid varit så himla peppig, men blivit det mer och mer ju mer jag tränar… Jo, det är sant! Man blir helt enkelt gladare av att röra sig! Tack förresten Charlotta Sofia för att jag fick vara med i ditt inlägg om bloggar du läser. Bidrog till gladheten!

Igår var jag också rätt glad och peppig, trots att jag hade vilodag. Tog cykeln till Heden där bror spelade fotbollscup med sitt korplag. När man själv tar det lugnt är det extra trevligt att se folk slita.

Och det här med Korpen förresten, så himla kul. Det är liksom så seriöst (med matchdräkter och allt) och samtidigt är det ju som lek för vuxna. Bra lek också; rörelselek! Fotbollslek! Jag gillar det. Mer korp åt folket!

IMG_0362 IMG_0359 IMG_0357 IMG_0355 IMG_0361 IMG_0363

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  12 april, 2015 at 14:38

  Åh, det där hur en uppfattas utifrån bloggen är ju så himla spännande. Har ingen aning hur folk uppfattar mej? Men jag tycker verkligen det, att du verkar så glad, peppig och härlig = lyckopiller!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 april, 2015 at 20:20

   Det är faktiskt lite spännande! Jag uppfattar ju dig som (jag tror att) du är, haha 😀
   Vi måste träffas någon gång i framtiden så jag får se om det stämde! 😉

 • Reply
  Anna (orka mera)
  12 april, 2015 at 16:58

  Lyckopiller måste vara den finaste komplimang man kan få! Var stolt över den titeln 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 april, 2015 at 20:20

   Är mycket stolt över den!! Ska plocka fram den när jag känner mig sur och tråkig 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: