Video

Träningsbloggas första video

Jo, det var ju det här med videoblogg…

Fick för mig en dag att jag skulle slänga ihop en video bara för att känna hur det kändes. Den var exakt noll procent planerad så det jag säger i den kommer jag liksom på där och då. Okej att jag snubblade på orden hundra gånger så jag var tvungen att filma om, men resultatet blir detsamma. Jag är dessutom i myskläder och skitigt hår, men det är ju bara härligt.

Så har jag tänkt på det där i några dagar, ska jag verkligen? Det är ju ändå stora hemska internet! Egentligen vet jag inte varför det skulle vara något märkligt, för jag har ju lagt upp massvis med videos på youtube så jag är rätt van vid min röst. Men det är ju mitt professionella jag – mitt lärarjag. Här är jag ju bara en liten amatörbloggare.

Men vafan. Jag är ju särskilt nöjd med ljudeffekterna i början, så ni måste ju få höra dem. Och så har jag en liten uppmaning till alla i videon också, om man läser lite mellan raderna i slutet. Okej?

Träningsbloggas första video from Träningsblogga on Vimeo.

Uppmaningen? Uppfattade du den? GÖR DET. Jag vill så gärna se och höra. Och glöm inte att ge mig en länk om du gör det, så att jag inte missar den. Okej? GÖR DET. Det är bra att utmana sig och lyssna på sig själv ibland. Inbillar jag mig. 

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  hejaerika
  13 april, 2015 at 21:22

  Men åh söto! Jättekul med film och du gjorde det ju jättebra! Jag har försökt någon enstaka gång själv men får total tunghäfta så fortnjag trycker på play så jag har gett upp, haha!

 • Reply
  Mia
  13 april, 2015 at 21:35

  Du får mycket väl godkänt. Känns som om du aldrig gjort annat än att spela in filmer på dig själv 😀

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  13 april, 2015 at 21:40

  Åh, vad mysigt att höra din röst!! Och vad bra det blev. Mer! 😀 Håller med, det är faktiskt jättekul att höra hur någon låter och ser ut i rörlig bild, fick liksom en till dimension av dej nu. Ska se vad jag kan göra (angående uppmaningen), blir lite peppad på det faktiskt (fast nervös också..nu liksom? Herregud…) 🙂

 • Reply
  Anna (orka mera)
  13 april, 2015 at 22:14

  Jättekul att höra och se dig i rörlig bild! Tyckte du fixade biffen galant 🙂 Hoppas folk nappar på din utmaning. Fast det vetetusan om jag vågar själv…:)

 • Reply
  Kari
  13 april, 2015 at 23:35

  Alltså nej. Tack, det var jättekul att få höra din röst och se dig på ”riktigt” men det blir ingen video på mig. Jag fattar inte ens hur man lägger upp videosar. Går det ens på blogg.se? Och att sen göra en egen film? Nej. Jag kan ju knappt ta selfiesar. Och inte kan jag gissa dialekten heller.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 april, 2015 at 06:56

   Hahahaha 😀
   Jooo men gör nu en film! Du kan göra en instruktionsfilm om hur man lär sig att crawla t.ex!

 • Reply
  carrolite
  14 april, 2015 at 11:03

  Åh vad kul att höra! Fick en ny bild av dig, varken bättre eller sämre, men ny! Kanske vore något att prova..

 • Reply
  Rund är också en form!
  14 april, 2015 at 20:04

  Jag har nog sagt det förut, men ääälskar ditt Lule-mål.
  Blev rätt förvånad när jag vi möttes där på tåget, eftersom jag hade föreställt mig göteborska…. ! 😀

  Kramar!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: