Allt och inget

Veckans blogg och ett läsmåste

Jag glömde ju att tacka så hjärtligt för att ni röstade på min blogg och gjorde så den blev Veckans bloggBesökstoppen. En miniliten tävling, men om man nu har chans att vinna en tävling så vill man ju göra just det. Och det gjorde jag! Woho, har vunnit en bloggtävling. Så en tackar och bockar för din(a) röst(er). Jag blir alltid så rörd när jag märker att någon gillar att läsa det jag knåpar ihop här.

IMG_7563

 

Och på tal om bloggar. Fantastiska Charlotta Sofia skrev igår ett inlägg om att springa med övervikt och att internet är en douchebag med taskig attityd. Läs det om du inte redan har gjort det. Eller läs det igen, pga så himla viktigt. Fan att det finns folk som trycker ner andra. Orkar inte med världen ibland.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  13 april, 2015 at 11:32

  Haha, tog det där med att du skulle vinna veckans blogg på fullt allvar och röstade plikttroget. Tävlingsinstinkten kan tydligen sätta in rejält, även när det inte gäller en själv 🙂

  Tack för länkningen, blir så himla glad av dina ord!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  13 april, 2015 at 13:58

  Grattis till vinsten!!! Man kan tävla i allt och såklart går tävlingsinstinkten in även när det gäller bloggtävlingar. Njut av förstaplatsen, den var du väl värd!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   13 april, 2015 at 16:05

   Tack! Jag röstar järnet på dig nu, i den något större bloggtävlingen 😀 Heja heja!

   • Reply
    Anna (orka mera)
    13 april, 2015 at 16:33

    Tack så mycket, det kan behövas 🙂 Konkurrensen är minst sagt tuff, men jag ser det som en vinst att ens ha blivit nominerad. Det är ju faktiskt helt galet, jag som fortfarande bara tror min mamma läser…

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: