Allt och inget Annan träning än löpning

Hur har du det med vardagsmotionen?

Fint klockan sju.

Måndag klockan sju.

Ja, hur går det med vardagsmotionen? För egen del är jag så himla dålig på det där. De säger att det är bra och viktigt och så, men jag är så lat! Träna kan jag göra, men röra mig för att ta mig till ställen, suck. 

Försöker dock råda bot på detta! Månadskortet hos lokaltrafiken gick ut häromsistens. Och så är det april och fint väder osv, så det var ju bara till att ta tag i att pumpa däcken och börja cykla. Helt okej när man ska till gymmet osv, men mindre kul när man cyklade till jobbet klockan 7, och det nästan var storm. Men solen sken i alla fall, så det blev ju ett fint insta moment.

Men nu är jag på gång! Mot topp(cykelpendlings)form 2015!

Och vad mysigt det kommer bli när blåsten ackompanjeras av regnet! 

Jag som trodde det var svårt att ta selfies när man springer. Ingenting mot hur svårt det är när man cyklar.

Jag som trodde det var svårt att ta selfies när man springer. Ingenting mot hur svårt det är när man cyklar.

IMG_7605 IMG_7612

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Heidi
  14 april, 2015 at 07:50

  Jag äger ingen bil så jag cyklar vart än jag ska + att jag har ett jobb där jag står/går hela dagarna så för mig kommer vardagsmotionen ganska naturligt 🙂 Men skulle jag ha bil + stillasittande jobb så skulle det nog bli tvärtom för jag är egentligen väldigt lat av mig. 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 april, 2015 at 13:44

   Jag är väldigt glad för att jag inte har ett stillasittande jobb! Dels pga tror att jag hade somnat då 😉 Sitter nästan ingenting på jobbet!

 • Reply
  Linnea
  14 april, 2015 at 09:33

  Jag önskar att jag kunde cykla till jobbet! Men det är för långt tyvärr. Jag ör skitdålig på vardagsmotion, om jag inte tränar en dag så går jag ingen promenad eller nåt heller såvida jag inte ska nånstans med barnen typ

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 april, 2015 at 13:46

   Ja det är faktiskt rätt lyxigt! Tar ungefär 25 minuter att cykla, så 50 min cykel varje dag är ju faktiskt inte helt fy skam!

 • Reply
  carrolite
  14 april, 2015 at 12:45

  Mitt cykelpendlande är typ min frizon! Det är min egen stund på dagen, att reflektera, fundera, tänka, inte tänka, irritera mig på saker och glömma bort att vara irriterad när endorfinerna slår in! Jag älskar min stund på cykeln på morgonen och eftermiddagen! Och att vara sjuk och hemma och nu ta bilen till jobbet eftersom jag fortfarande känner mig krasslig är hur tråkigt som helst, jag saknar min egentid på cykeln!

  Tänk att jag kan tycka om att cykelpendla ändå, jag som cyklar så mycket annat roligt 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 april, 2015 at 13:49

   Åh vad härligt det låter! Hoppas att jag också kan börja känna så nångång. Kanske blir det som med löpningen, att man börjar gilla (älska!) det efter ett tag!

 • Reply
  Reach Your Goal
  15 april, 2015 at 08:30

  Vi har bara en bil och min sambo har nästan 5 mil till jobbet och jag 3 km så jag tar mig fram på cykel eller till fots. Jag har så svårt tålamodsmässigt för att anpassa mig efter bussar, tycker det begränsar min frihet då jag inte kan ta mig dit jag vill just när jag vill. Så även om det är skitväder så orkar jag inte stå och vänta på en buss och sen trängas med andra 😉 Sen tycker jag det är härligt att få frisk luft och andas lite mellan varven speciellt dagarna där jag jobbar inomhus hela dagen 🙂 Jag är nog ganska bra på det där med vardagsmotion, det är mitt lilla andrum på dagarna 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: