Allt och inget

På jakt efter en ny domän!

Anna funderade över det här med bloggnamn. Detta enorma problem och bekymmer! När jag startade min blogg för snart två år sedan hade jag så enormt dålig fantasi och testade typ “träningsblogg”, men det var ju upptaget förstås. Eftersom jag tänkte att bloggen ju ändå bara skulle vara en liten dagbok för mig tyckte jag det kändes okej att ha ett så fantasilöst namn som “Träningsblogga”.

Ni undrar kanske precis som Anna; vad är ens “Träningsblogga”? Är det verbet? Jag ser det som imperativformen, alltså en uppmaning. Typ: Träningsblogga! För det mår du bra av!

Men usch vad jag ogillar Träningsblogga ibland. Ibland hatar jag det rentav, det ger mig ångest! Så mesigt och fantasilöst och intetsägande. Att mitt instagramkonto heter Träningsblogga t.ex, vadå? Instagram är ju inte ens en blogg!

Usch, vill byta namn. Bloggnamn alltså.
Men vad skulle det bli?
Jag är inte en fyndig person, så jag kan inte komma på sådant.

Ska vi köra en tävling eller nåt?
Den som kommer på ett nytt bloggnamn till Träningsblogga vinner…. vad? Äran? En kopp kaffe?

IMG_0375

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  charlottasofia
  14 april, 2015 at 14:49

  ”Speeda med Ida” haha *inväntar vinsten* 😉

 • Reply
  Birgit
  14 april, 2015 at 21:14

  Vilken härlig blogg jag hittade, ”trist” namn till trots! Fast jag gillar det, har en norrländsk touch på det hela 🙂

 • Reply
  Att ta beslut om bebisen (bloggen) | Träningsblogga
  15 april, 2015 at 05:01

  […] funderade ju på det här med domänbyte, och då kom det som en blixt från klar himmel en förfrågan från *beeeep* om att kanske lägga […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: