Allt och inget

Min bästa inredningsdetalj

Det finns en liten secondhandbutik på gatan där jag bor. Häromveckan gick jag in i den för första gången, och nu har jag således världens finaste (och kanske billigaste) inredningsdetalj hemma hos mig. Och den funkar ju nästan lika bra som jogg, funbeat och diverse appar.

IMG_0401 IMG_0402 IMG_0404 IMG_0403Den uppmärksamma tänker kanske ”Men det är ju inte vecka 15 nu!”. Nej, det är det ju inte. Men vecka 16:s träningsprogram hade inte varit lika estetiskt tilltalande, pga har inte tränat så mycket i veckan. En löprunda i torsdags, som visserligen var väldigt awesome, men annars har det varit stiltje. Så blir det ibland.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mia
  19 april, 2015 at 12:47

  Verkligen superfin! Skulle gärna ha en likadan, fast typ till matplanering, då jag inte tycker om att planera så mycket vad gäller träningen 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   19 april, 2015 at 14:05

   Eller hur 🙂
   Planerar egentligen inte träningen så mkt jag heller, blir mest att jag skriver in vad jag har tränat efteråt 😉
   Hade jag varit en matlagare hade jag lätt använt den till just matplanering, det hade varit snyggt!

 • Reply
  Cecilia
  19 april, 2015 at 14:18

  Men så fin!! Extra fint med olika färger på kriterna (det var ett riktigt fint foto)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   19 april, 2015 at 16:30

   Jamen jag förstår inte hur mitt hem var utan denna detalj, som ett halvt hem typ! 😀

 • Reply
  traningsgladje
  19 april, 2015 at 14:38

  eller hur, jag gillar också sådana – så pass att jag målade en hel vägg med svart skolfärg! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   19 april, 2015 at 16:31

   Åh nej vad coolt!
   (Tror jag precis såg en vägg hemma som skulle passa i svart skolfärg!) 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: