Allt och inget

Ibland blir det faktiskt som man tänkt sig

Det är lite lustigt. Denna blogg är ju egentligen en löparblogg. Alltså, det är ju det jag är som mest intresserad av i träningsväg. Men det är alltid på inläggen om löpning som jag får färst kommentarer. Men jag tolkar det som att ni tycker att jag har andra vettiga saker att säga också (?).

Idag tänker jag helt frångå min baraträningsbloggpolicy och bara berätta att jag hade en av terminens bästa arbetsdagar idag. Kanske den bästa. Jag och övriga engelsklärare hade planerat en temadag i just engelska för hela skolan, och resultatet blev precis vad jag hade hoppats på. Eleverna har pratat engelska, skapat och varit kreativa och gjort arbeten som ska upp på nätet som de kan vara stolta över forever. Precis som deras lärare. Stolt, stolt. Och så fick jag blommor av några elever också, som grädde på moset. De sa att det var för att jag är en sådan bra lärare, men jag tror att de använde rosorna i filmen de gjorde och var tvungna att göra sig av med dem. Men ändock!

IMG_7710

 

Någon träning har det dessvärre inte blivit idag, men jag är fortfarande så nöjd med att jag klarade av att springa snabbt utan den minsta känningen i ljumsken igår, så det gör mig inte så mycket. Igår gick jag på moln över löpningen, idag över jobbet. Omväxling förnöjer, och så vidare. Men det ska tydligen vara fint ute imorgon också, så då planerar jag att ta mig ut och jogga en sväng.

ALLTSÅ, SÅ GLAD ÖVER ATT JAG KAN PLANERA IN LÖPNING I MIN TRÄNING IGEN!

 

IMG_0445

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  21 april, 2015 at 22:01

  Underbart när man får blommor sådär oväntat! 🙂
  Men vänta lite… ”Färst”….? (Försöker vrida och vända ordet och fatta vad du menar). Har du skrivit fel eller är det ett Lule-uttryck?

 • Reply
  Rund är också en form!
  21 april, 2015 at 22:02

  Vänta lite… Färre – Färst?
  Men heter det så?? Haha! *känner mig blond* 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 april, 2015 at 20:12

   haha, slängde ur mig det ordet häromdagen inför ett 20-tal kollegor. Alla trodde det var ett lule-uttryck. Så du är inte den enda som inte har hört det 😉
   Men det heter så! Jag googlade det! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: