Löpning

Minus och plus och övervägande del lycka

IMG_0444
Minus med gårdagens springtur: 

– Att Garmin var urladdad och jag istället mätte med Svettig-appen och råkade stänga av den mitt i rundan då jag låg på 5:04-tempo, och sedan inte lyckades starta om den och således inte har några bevis på att jag nästan var tillbaka i min forna form.
– Pollen.

Plus med gårdagens springtur: 

– Herregud! Inte ont någonstans! Inga känningar! Inte en tillstymmelse till känningar i ljumsken! Se, jag behöver ingen sjukgymnast, jag kan hantera mina skador helt själv!
– Jag sprang i 5:04-tempo i minst en kilometer! Sedan gick det eventuellt lite långsammare och jag sprang ju inte jättelångt direkt. Men alltså, jag kunde springa på utan att få ont! Och det var inte så att jag dog av utmattning heller.
– Det var sol! Det var vår! Sprang med uppvikta tajts och upprullade ärmar!

IMG_7670 IMG_7689

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  21 april, 2015 at 15:30

  Inget kan gå fel när det är sol och varmt och upprullade tights! Vad skönt att det kändes bra!

 • Reply
  Carolin
  22 april, 2015 at 23:32

  Men vad härligt!!!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: