Allt och inget

Nya bloggtider

Det här med beslut är ju uppenbarligen inte min grej, som ni kanske har märkt. Velat fram och tillbaka om jag ska flytta bloggen eller inte, men har till slut kommit fram till någonting, och det är att jag stannar på egen domän. Känner mig inte helt redo att flytta än, har liksom vant mig vid mitt hem på nätet. Borta bra men hemma bäst, liksom. Kanske tog fel beslut och ångrar mig, men det återstår att se. Jag trivs rätt bra där jag är, så jag kör på det.

Men lite förnyelse behöver man ju ändå så här i vårtider! Därför fixar jag lite med bloggdesignen, och sidan kan komma att se ut som hej kom och hjälp mig ett tag, men det har ni överseende med väl? Det jag vill är:

– rent, snyggt och vitt med svart text förstås
– möjlighet att visa stora bilder
– vill dock inte att texten ska gå över absolut hela sidan, men det fattar jag inte hur jag ändrar om jag fortfarande vill kunna ha stora bilder
– vill ha det som tidigare varit sidofält med knappar och bilder etc snyggt och prydligt under menyer längst upp på sidan

Så nu ska jag bara försöka ta reda på hur jag fixar det.

Och just det! 
Jag behöver fortfarande ett nytt bloggnamn, pga hatar det intetsägande ”Träningsblogga” litegrann. Som vanligt mottager jag enormt gärna era bästa förslag!

IMG_0254

PS. Läser du min blogg från Firefox, Safari eller en mobil? Då ser den helt ful ut. Klicka på ”View full site” längst ner eller uppdatera bara sidan så löser det sig säkert. Jobbar dock på saken och hoppas att det inte behöver se ut så där…

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  traningsgladje
  22 april, 2015 at 13:04

  tjusigt med stora bilder!! skulle föreslå träningsglädje om, well, det inte redan var taget…. kram!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 april, 2015 at 18:11

   Gillar detta med stora bilder! Funderar på att låta texten gå ut över hela bredden så där bara för att få ha kvar bildstorleken, om jag inte hittar någon lösning på det.
   Typiskt att träningsglädje var upptaget också!

 • Reply
  Mia
  22 april, 2015 at 13:07

  IDAreYOU.se ( I dare you… om det inte är helt solklart :)) *fniss*

  Kanske återkommer. Snöade in lite på det här nu… PÅ ARBETSTID! Säg inget..

 • Reply
  Rund är också en form!
  22 april, 2015 at 13:19

  Du kan ju ha ditt namn som bloggnamn. Inte jättekul kanske, men stilrent och ditt namn är ju unikt.
  = Många hittar och du har möjlighet att ändra inriktning på bloggen utan att det påverkar namnet (som träning t.ex.)

  Kram M

 • Reply
  Kari
  22 april, 2015 at 16:44

  Vi måste ju få en brief! Vill du att det skall vara helt träningsrelaterat eller mer generellt? Fokus på löpning? Svenska eller engelska? Vill du ha med ditt namn eller vill du vara mer anonym?

  Min blogg är döpt efter min vanligaste replik när jag pratar om min träning. Så här random människa som inte förstår: ”Varför vill du simma över Engelska kanalen / springa Kungsleden / tälta på vintern / etc ” Jag: ”För skojs skull!” Upprepa ca en gång per vecka. Nackdelen är bara att det inte framgår alls vad den handlar om men det kanske är bra om ett par år när jag tröttnat på träningen och börjat sticka istället . För skojs skull.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 april, 2015 at 18:13

   Alltså det är ju typ allt detta jag inte vet! Haha 😀
   Ditt namn är så bra, du har ju en historia bakom det liksom!

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  22 april, 2015 at 20:48

  Snyggt!! Jag gillade ju Mias namnförslag, coolt ju 🙂 (Eller är det någon poäng jag missar, vore typiskt mej..haha)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: