Lopp Mat och dryck och annat gott

Klassisk födelsedagspresent: en utmaning!

25 april, 2015

Bror fyllde 25, jag var ambassadör för Midnattsloppet och tyckte att en startplats till nämnda lopp var en bra födelsedagspresent till en som inte sprang. Jag antar att sådant kan vara känsligt, men just detta födelsedagsbarn antog utmaningen och sprang loppet – och ganska snabbt också om jag inte minns fel. Sedan slutade han springa, och nu var det så dags för födelsedag igen. Challenge accepted! 

Och så firade vi detta med massa gott på Tapasbaren i Majorna. Fint litet ställe med god mat. Rekommenderas om du har vägarna förbi Göteborg.

Om du vill köpa ett startbevis till någon så kan du göra det på Stadium. Kul att få ett sådant att ge bort istället för att bara anmäla. Och så kan man ta det själv ifall det visar sig att födelsedagsbarnet inte är så sugen på att springa…

IMG_0452 IMG_0454 IMG_0455 IMG_0458 IMG_0456 IMG_0453

 

 

4 Comments

 • Reply Charlotta Sofia springer o trimmar 25 april, 2015 at 16:52

  Superpresent ju! Fick faktiskt detsamma i födelsedagspresent förra året 🙂
  ÄLSKAR förresten utseendet på din blogg nu, är väldigt förtjust i de stora bilderna!

  • Reply Träningsblogga - Ida 25 april, 2015 at 22:07

   Kul att du gillar det! Tycker också att det blir trevligt med lite större bilder 🙂

 • Reply Kari 26 april, 2015 at 09:33

  Min lillebror fick en startplats på Göteborgsvarvet när han fyllde 30 och han hade aldrig sprungit ett lopp förut. Men det blev en stor succé och han slog mig med en halvtimme! Sen fick mamma vårt gemensamma målfoto i julklapp!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: