Annan träning än löpning Löpning Sammanfattning

Ett tredelat pass och veckan som gick

Avsluta träningsveckan på topp, det gillar jag! Egentligen borde jag aldrig ha vilodag på söndagen, för någonstans känns det ändå som den bästa träningsdagen. 

Idag blev det ett lite upphackat pass; spring till gymmet, ett pass där och sedan springa hem igen. Då gympasset var gruppträningen ”Bootylicious” (herregud namnet, vänjer mig aldrig) vilket är ben och rumpa (typ det man använder när man springer) kändes benen rätt slut när det var dags att springa hem, inte så mycket njutspring då med andra ord. Men totalt blev det i alla fall 7 km löpning och 30 min styrka. Inget jättepass för dig kanske, men jag är då nöjd med det eftersom träning för mig brukar vara antingen eller, inte både och.

Det var skönt att komma ut och springa lite, men det här med att springa med ryggsäck har jag lite svårt att vänja mig vid, även om den inte är tung utan bara innehåller ett par skor… Dock praktiskt att kunna springa till gymmet, det lär jag säkerligen göra fler gånger!

Och dagens pepp-pris ger jag till Kexchoklad!

IMG_7809 IMG_7816 IMG_7837 IMG_7844

 

Med det kan jag också summera (tränings)vecka 17. 
Totalt har det blivit 18 km löpning, vilket ju är en hel del mer än jag kunnat springa de senaste månaderna, så jag är riktigt nöjd med det! Ska trappa upp riktigt, riktigt sakta nu. Ja, och så Bootylicious idag då. Det var vecka 17.

Vet inte alls hur veckan som kommer ser ut i träningsväg, men nu när jag inte tränar till något särskilt som exempelvis ett Göteborgsvarv så känns det faktiskt helt okej att vara så här oplanerad.

Har du tränat idag, eller hedrar du vilodagen?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  26 april, 2015 at 19:27

  Härlig vecka 🙂 och ja, söndag är faktiskt bästa träningsdagen. Det konstaterade jag idag då jag hann med två riktigt bra pass. Inte alls planerat eller ett måste, men jag KUNDE 🙂

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  26 april, 2015 at 19:38

  Hedrar vilodagen och jobbar på sittgropen i soffan 😀 Men vilken härlig träningsdag du fått till, så bra med kombo!

 • Reply
  Reach Your Goal
  26 april, 2015 at 21:01

  Härligt, men förstår om det var lite tunga ben hem sen 😉 Söndag passar alldeles utmärkt som träningsdag, tycker de bästa träningspassen oftast blir på lediga dagar så fick till ett bra bröstpass med avslutning att träna handstående idag 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 april, 2015 at 21:48

   Ja man märker ju att man har liiite mer energi än på helt vanliga jobbdagar förstås! 😀
   Bra träning du fick till då, handstående är imponerande!

 • Reply
  Linnea
  26 april, 2015 at 23:07

  10,5 km löpning avslutade jag veckan med, känns fint!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: