Löpning Lopp

Midnattsloppet – vi ses igen!

Midnattsloppet har en speciell plats i mitt hjärta, av flera anledningar.

* Det var det första loppet jag sprang efter jag tog tag i löpningen sommaren 2013. Det blev mitt mål med träningen. Jag hade ingen aning vad som krävdes för att springa, jag drog på mig överbelastningsskador till höger och vänster men lyckades till slut ändå. Det var en sådan stor grej för mig att klara loppet. En milstolpe! Här kan du läsa om den kvällen.

* Fick den sanslösa äran att vara ambassadör för Midnattsloppet Göteborg förra året. I år blev det inga ambassadörer, så jag antar att jag och mina fellow ambassadörer inte gjorde ett tillräckligt bra jobb (?), men jösses så kul jag hade under den där tiden. Jag fick åka på träningsresa till Portugal, förälska mig i Sats, och framförallt fick jag en massa redskap för att bli en bättre löpare. Är för evigt tacksam. Lyckades dessutom persa på milen när det väl var dags att köra Midnattsloppet i fjol, och det var ju som en liten bonus. Här kan du läsa mer om den kvällen.

Och med det sagt – nu har jag skickat in min anmälan till Midnattsloppet 2015! Så pepp på att jag inte har ont och således kan springa lite igen att jag bestämde att det nu var dags! 

Jag och övriga Midnattsloppsambassadörer i Monte Gordo 2014.

Jag och övriga Midnattsloppsambassadörer i våra nya snajsiga Nike-spons-kläder i Monte Gordo 2014

 

Lillebror sprang sitt första Midnattslopp förra året. Här är vi innan start.

Lillebror sprang sitt första Midnattslopp förra året. Här är vi innan start.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  traningsgladje
  27 april, 2015 at 22:08

  jag tror ni gjorde ett kanonjobb! 🙂

 • Reply
  Hanna
  28 april, 2015 at 14:39

  Vad kul. Hoppas att det går bra.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: