Allt och inget

Förbannade Firefox

Malin gjorde mig uppmärksam på att min blogg ser förjävlig ut i Firefox. Inte hennes ord att den ser förjävlig ut, that’s all me. Men den ser verkligen förjävlig ut i Firefox! Äntligen hade jag fått till den som jag vill ha den; stor, vit, svart text… Och så kollar man den i Firefox och den är allt den inte bör vara! Texten är för stor, går hela vägen ut i marginalen, färgerna stämmer inte överens med vad jag har bestämt… I Chrome funkar den, i Safari, i Explorer, men inte i Firefox.

Vad i hela världen? Vad gör jag? Någon som läser detta som kan WordPress? Är det mig det är fel på eller är det Firefox? Måste jag börja pyssla med bloggen igen? Välja något vanligt tema och bara inte göra några ändringar? Så sjukt tråkigt i så fall.

Alternativt; kan vi inte bara stänga ner Firefox!?

Tappar snart tålamodet och slänger datorn i golvet. Eller stänger ner bloggen och börjar skriva dagbok för hand.

Skillnaden kanske inte ser jättestor ut när jag visar så här, men ändå… 

Bloggen i Firefox

Bloggen i Firefox

 

Bloggen i Chrome

Bloggen i Chrome

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Märta Johansson
  29 april, 2015 at 22:24

  Men om du ska skriva dagbok för hand måste du ju kopiera och skicka till alla oss som läser. Det blir ju jättejobbigt 😉

  Du får säkert rätt med det. Kan tyvärr inte hjälpa dig eftersom jag är lat och kör den enkla varianten med färdigt tema.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: