Löpning

Transportspringet

Ska vi prata om transportlöpning? Detta fantastiska påfund! 
För min del tar det ganska exakt lika lång tid att springa hem från jobbet (eller till för den delen, men morgonen är lite jobbig springtid för mig) som att ta buss och spårvagn, och så är det ju gratis och man får motion. Och vinner massa tid, eftersom träningen är gjord när man kommer hem. Win-win-win alltså? Blev det en till win? Tappade räkningen.

Tyvärr har det ju inte blivit så mycket av den varan i vår, pga ljumsken, men nu är jag igång med det igen! Transportlöpningen är faktiskt en favoritträningsform. Klar med träningen när man kommer hem, och så ligger jobbet så bra till så jag kan springa hem via Skatås om jag vill, och vi vet ju alla att Skatås är det bästa springstället i hela Göteborg.

IMG_7713

 

Om man vill inspireras att transportspringa kan man alltid läsa Mias blogg. Hon tar verkligen benen överallt! (Okej, det gör vi alla som har ben, men ni förstår?)

Själv hoppas jag på ett transportspring hem idag. Inte optimala löpförutsättningar nu eftersom man är så pollenutmattad och andningen inte riktigt är som den brukar, men ett spring är ju alltid ett spring, och sådant gillar vi.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mia
  29 april, 2015 at 10:11

  Heja transportspringet! Och heja dig! 🙂 Lyx att kunna ta vägen över Skatås. Jag är ju lite begränsad av broarna till jobbet, men men. Klagar inte! Och ju mer vår det blir desto angenämare blir det att transportspringa.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 april, 2015 at 18:55

   Ja, verkligen heja transportspringet! Så himla bra grej på alla sätt och vis.

 • Reply
  Rund är också en form!
  29 april, 2015 at 17:45

  Härligt!
  Åh vad jag önskar att jag hade närmre till jobbet.
  46 km. Ultra varje dag x 2… Haha! 😀 Man KAN ju ta buss bitar av vägen, men jag vet inte… Det är inte så bra kollektivtrafik ut till Fristad (mitt i skogen typ) så det blir mycket krångligare helt plötsligt..

  Kram M

 • Reply
  Reach Your Goal
  29 april, 2015 at 20:22

  Perfekt lösning för att kunna få in träningen på ett enkelt sätt. Jag har lite för kort sträcka till mitt jobb för att det skulle bli bra och för mycket packning, men å andra sidan jobbar jag på gym så brukar få till träningen ändå 😉

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  30 april, 2015 at 23:11

  Älskar transportspring! Utan att det har tagit någon extra tid alls så har man fått till träning och frisk luft!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: