Allt och inget

Det här med bloggdesign…

Hej och tack för att du fortsätter läsa min blogg fast jag bara blir frustrerad och förbannad när sidan inte ser ut som jag vill, och uppenbarligen känner något behov av att slänga ur mig absolut allt jag känner kring det. Det hela slutade, som du förmodligen och förhoppningsvis ser, med att jag helt bytte tema och började om från början. Detta trots att jag fick jättemycket hjälp i WordPressforumet på Facebook, men jag hade inte tålamod att börja ändra alltför mycket… Ja, typ så.

Men jag är faktiskt rätt nöjd med hur det ser ut nu ändå! Framförallt gillar jag att jag kom på hur man gör menyerna som du ser längst upp på sidan. Om man t.ex. vill läsa om vad jag har skrivit om ett visst ämne kan man bara gå in i menyn och välja och vraka. Och så vidare. Och så gillar jag bildstorleken och hur långt ut på sidorna texten går.

Det enda jag inte gillar är texten på inläggstiteln… Undrar hur jag ändrar det utan att förstöra hela sidan igen.

Och jag behöver fortfarande ett nytt bloggnamn!

IMG_0285

Bilden har ingenting med inlägget att göra, men var vore väl ett inlägg utan bild?

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Malin
  30 april, 2015 at 10:54

  Underbart!Önskar att jag också hade massa tid att lägga på min bloggdesign 😉

 • Reply
  Märta Johansson
  30 april, 2015 at 12:09

  Åh, jag gillar teckensnittet i rubrikerna!

 • Reply
  Märta Johansson
  30 april, 2015 at 12:11

  Var det det du menade att du inte gillade förresten? När du skrev ”texten på inläggstiteln”. Vad olika smak man har isåfall 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 april, 2015 at 12:16

   Ja, det var det jag menade! Haha, du hade bättre ord för det 😀
   Men jag börjar ändå gilla den mer och mer faktiskt 🙂

   • Reply
    Märta Johansson
    30 april, 2015 at 12:22

    Ja jag gillar den iallafall, tydlig och lättläst men ändå inte stel och inte alltför vanlig.

    • Reply
     Träningsblogga - Ida
     30 april, 2015 at 12:41

     Bra! Sparar den nog, vågar inte ändra för mkt nu, för jag kommer garanterat förstöra allt igen då 😉

   • Reply
    Rund är också en form!
    30 april, 2015 at 13:23

    Håller med Märta. Jättefin inläggstitel-teckensnitt. *personlig smak* 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: