Allt och inget Löpning

Morgonstund

IMG_7918

Konstaterar (återigen) att jag inte är en morgonlöpare!

Dock att jag kände mig så himla hurtig idag klockan 6:40 när jag drog på mig löparkläderna för att springa till jobbet. Eftersom jag sprang hem igår hade jag ju redan kläder och sånt på jobbet, så det kändes som en bra idé att testa. Det är faktiskt första gången jag springer till jobbet, och nu är det experimentet gjort.

Men det var så himla tungt! Precis som igår var det svårt att andas, hittade inte någon rytm i steget och ville bara stanna och sätta mig och tjura efter vägen. Men hade ju en tid att passa eftersom jag hade en klass att undervisa klockan åtta, så det fanns liksom inga alternativ. Bara att mata på. Runt 6 km innan jobbet känns ändå rätt bra så här i efterhand…

Alltså: detta med morgonträning – inte min grej. Så imponerad av alla som fixar det. Nu vet jag i alla fall att det inte är någon idé för mig att ställa väckaren för att gå på morgonpass på gymmet som en del gör. Kommer säkerligen springa till jobbet fler gånger, men jag kommer garanterat inte att älska det. Skönt när det är gjort dock, och det är ju en anledning lika bra som andra.

IMG_7930

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  30 april, 2015 at 16:17

  Duktiga du! Jag sprang nästan alltid på morgonen när jag började springa men tror mest att det var för att jag sprang så kort och det var så varmt. Nu känns det jättebetungande om jag skulle kliva direkt ur sängen och ut..haha

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 april, 2015 at 19:42

   Alltså drack lite fil och svepte en espresso och trodde jag skulle vara på topp. Icke! Behöver tydligen typ vara igång en hel dag innan kroppen är vaken nog för att springa 😀

 • Reply
  Johanna
  30 april, 2015 at 17:42

  Morgonträning kräver nog en del tillvänjning. Har inte riktigt hört om någon som det funkat perfekt för från första stund, så det är inte omöjligt att du börjar älska det 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 april, 2015 at 19:42

   Jag hoppas på det! Jag tänker; har ju inte alltid älskat löpning direkt, och det löste sig ju!

 • Reply
  Cecilia
  30 april, 2015 at 18:14

  Det är tungt, det där med morgonlöpning! Jag har försökt flera gånger men det blir inte bra för mig 🙂 Jag är mer en em och kvällstränare hehe

 • Reply
  Carolin
  30 april, 2015 at 18:25

  Du måste ge det fler chanser! Vill citera Johannas kommentar!
  Och dessutom om det var tungt igår så var det kanske en positiv grej att det knte var Tyngre i morse än det var 😉 prova igen när pollen lagt sig lite!
  Jag mådde riktigt skitdåligt första gångerna jag sprang till jobbet! Nu älskar jag det! Nå, lite hatkärlek i alla fall!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 april, 2015 at 19:44

   Jag ska absolut ge det fler chanser, för jag vill SÅ gärna gilla det! Så himla praktiskt att kunna springa till jobbet sådär ändå!

 • Reply
  Linnea
  30 april, 2015 at 21:13

  Din kropp vänjer sig säkert om du fortsätter. Du får försöka hitta nåt som snabbt ger energi !

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 april, 2015 at 21:20

   Ja, kroppen har ju en tendens att lära sig att anpassa sig rätt bra ändå!

 • Reply
  Mari
  1 maj, 2015 at 10:23

  Tror som fler här ovan, att en får vänja kroppen. Men visst, allt är inte tillför att tyckas om och så må vara. Jag tycker du är grym iaf =)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 maj, 2015 at 16:12

   Tack! 🙂
   Jag ska testa några gånger till och hoppas att jag börjar gilla det 🙂

 • Reply
  minnawester
  1 maj, 2015 at 21:23

  Vilken härlig färg på gräset!! 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 maj, 2015 at 10:17

   Ja, åh, det börjar bli så fint ute nu! En vill bara springa och springa 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: