Allt och inget

Ny månad är det bästa

Jag älskar nystarter. Det finns så många bra nystarter: 

– Nyår
– Sommarskolavslutning (start på sommaren, wii!)
– Augusti (Läsårsstart, det är som det riktiga nyåret för mig)
– Måndagar (okej, inte alltid, verkligen inte alltid)
– Ny månad (nya möjligheter för kanonmånad!)

Det sistnämnda blev det ju alldeles just. Och att det är just maj månad gör ju inte saken sämre. Jag älskar att sitta i början av månaden och fundera på exempelvis vad jag vill med träningen. Jag är aldrig så strukturerad att jag skriver ner en plan eller så, men drömmer alltid lite…

Till exempel så vill jag förstås att maj månad ska bli årets hittills bästa träningsmånad. Egentligen skulle jag ju ha en rejäl utmaning i maj, nämligen Göteborgsvarvet, men eftersom det sprack redan innan det började så är jag sugen på någonting annat. Antal tränade pass? Någon speciell träning att fokusera på? Något lopp att springa? Eftersom jag fortfarande känner att jag borde ta det lite lugnt med löpningen funderar jag på att göra maj till en styrkemånad. Typ ta tag i det där med att lära mig gymmet, som jag har tänkt på i ett år eller så… Styrkemaj?

 

IMG_0513

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Märta Johansson
    5 maj, 2015 at 22:46

    Den bästa nystarten är ändå när man får påbörja en ny kalender! Helt oskrivna blad, fritt fram att fylla med roliga grejer 🙂 Det kan jag längta efter hela hösten.

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: