Allt och inget Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Lite mer Asics

Någonting har hänt med mig och mina prioriteringar. 

Från att alltid ha varit en sådan som inte lagt mycket pengar på exempelvis kläder (jag förstod aldrig vitsen med att folk betalade 1000 spänn för jeans till exempel), har jag plötsligt blivit en sådan som tycker att det är jätterimligt att köpa nya löparskor stup i kvarten. Hann liksom springa tre rundor med de nya skorna innan jag beställde ett par till. Blev helt enkelt förälskad i Asics och kunde inte låta bli när Sportamore häromdagen hade rea på just löparskor.

IMG_0508 IMG_0502 IMG_0505

Men jag är faktiskt inte helt säker på att jag ska behålla dessa. De satt fint på foten, men är osäker på om de är rätt för mina fötter när det kommer till att springa. De kändes inte tillräckligt mjuka i kanterna, om man säger så. Fast sådant ordnar ju kanske upp sig. Ah, vi får se. Jag får helt enkelt gå runt med dem på här hemma några dagar och se hur de känns. Det blev i alla fall inte riktigt samma blixtförälskelse som när jag drog på mig mina Asics Gel Kayano för första gången.

Jag älskar i alla fall att det inte finns en enda rosa detalj någonstans på hela skon…

 

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Mari
  2 maj, 2015 at 10:11

  Oh de reorna är farliga. Tur att jag inte såg den =)
  Skorna var snygga, ser fram emot att höra om du behåller dom eller ej,

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  2 maj, 2015 at 11:25

  Väldigt fina, gillar den där lysande färgen. Önskar f.ö att jag också kunde drabbas av lite löparskoköpsug. Måste verkligen ha nya men drar på det. Tror jag har fastnat i att det liksom måste bli rätt.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 maj, 2015 at 13:34

   Lysande färger: något jag börjat gilla sedan jag började springa. What’s up with that?
   Ändå klokt av dig tänker jag, att du vill ha rätt… Själv köper jag och hoppas att det blir det.. Typ.

 • Reply
  Reach Your Goal
  2 maj, 2015 at 12:27

  Löparskor är farligt eller träningskläder över lag, det är riktigt lätt att det hittas en anledning att inhandlas 😉 😛

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 maj, 2015 at 13:35

   Mycket farligt! För några månader sedan började jag detoxa efter jag gått igenom garderoben och hittat lite för mkt träningskläder…. Det verkar ha gått över nu, oops.

   • Reply
    Reach Your Goal
    8 maj, 2015 at 12:04

    haha, ja jag försöker att inte köpa allt för ofta och mycket, men nu när jag jobbar på gym så har jag fått ta en av garderoberna till enbart träningskläder 😛

 • Reply
  Mia
  2 maj, 2015 at 12:49

  Jag ska inte låta mig smittas av detta beteende då jag fortfarande är en nästintill icke-shoppande 35-åring! 😀

 • Reply
  Hanna
  2 maj, 2015 at 20:39

  Asics har de absolut bästa skorna tycker jag. Kan inte springa i annat.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 maj, 2015 at 10:05

   Har bara sprungit i Nike, innan jag nyligen skaffade mig ett par Asics kayano.. Kan inte föreställa mig att springa i något annat än Asics nu!

 • Reply
  AktivaDagar-Camilla
  3 maj, 2015 at 10:01

  Gissar dock att denna typ av skor får lågt PPA; Pris Per Användningstillfälle, hos dig 🙂

 • Reply
  Märta Johansson
  5 maj, 2015 at 22:36

  Hehe jag har nog lika mycket träningskläder som vanliga kläder i garderoben. Kan ju lugnt säga att maken INTE fattar poängen med det 😉

  (Fast å andra sidan behöver det inte innebära att jag har jättemycket träningskläder, det kan ju också innebära att jag har ganska lite vanliga kläder.)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 maj, 2015 at 09:20

   Hahaha, när jag flyttade till min nuvarande lägenhet för två år sedan gjorde jag en låda för träningskläder. I den låg typ ett linne och ett par shorts. Tänkte att det var rätt onödigt att använda en hel låda för det… Kan säga att den lådan har blivit två sedan dess, och det räcker knappt det… Slänger träningskläder lite överallt för att jag inte har någonstans att lägga dem. ooops.

   • Reply
    Märta Johansson
    6 maj, 2015 at 09:39

    Ja det känner jag igen, en hög i sovrummet, en i badrummet och några halvanvända jackor i hallen… 🙂

 • Reply
  Adidas Ultra Boost |
  8 maj, 2015 at 06:02

  […] ska skicka tillbaka mina senaste Asics, och är bra sugen på att testa Ultra Boost… Dessa Asics kändes inte alls lika bra som t.ex. Kayano så jag kan bara inte behålla dem. Man ska vara […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: