Löpning

När man inte kan låta bli

Igår var det dags för min vilodag, så jag började dagen lugnt; med bloggar, tv, någon tidning, och så instagramflödet. Dagens tips! Om du inte ska springa, gå inte in på hashtag #löpning på Instagram! Jag gjorde det, och det visade sig att hela Sverige sprang lopp igår. Eller satte distansrekord. Eller bara hade fantastiska rundor och kände att de började vara redo för diverse lopp.

Jag tar det ju jättelugnt med löpningen nu, och visste att jag skulle få ångra det om jag begav mig ut och sprang igår. Någonting skulle garanterat börja göra ont. Men det var så fint väder, och jag tänkte; vad kan egentligen en kort kort runda göra? Så jag snörade på mig skorna och begav mig. En lugn runda på 4 km.

Och jag behövde faktiskt inte ångra det, för jag fick inte ont någonstans och har det inte heller idag! Halleluja!

Idag lovar jag att det inte blir någon löpning för mig. Ska försöka jobba lite, och ta tag i deklarationen (hej ute i god tid!). Men så sprang jag ju 25 timmar i sträck i natt (i en dröm visserligen, men det räknas väl?) så jag har helt klart fått tillräckligt med spring i veckan.

IMG_7972

 

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  3 maj, 2015 at 11:34

  Gaaaaah, deklarationen!!! Lovade mej ju att i år skulle den minsann vara inne i god tid! Varför blir’e alltid så här?? Jaja, deklarationsbryt åsido: Vad härligt att du fick till en fin runda och att inget gör ont:)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 maj, 2015 at 17:37

   Ja, det är faktiskt helt otroligt att man alltid skjuter upp såna saker! När jag väl tog tag i deklarationen tog det typ 20 minuter eller nåt… Ingenting ju!

 • Reply
  Stina K
  3 maj, 2015 at 14:55

  Fint med en tur och ännu finare att det inte gör ont :). Lycka till med deklarationen!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 maj, 2015 at 17:38

   Tack! Det gick fint med deklarationen när jag väl tog tag i det! 😀
   Dock var jag mer sugen på en löprunda igen, men lite får man ju försöka hejda sig.

 • Reply
  Mari
  3 maj, 2015 at 15:35

  Värsta lyckan ju. Underbart! och hoppas du slipper få ont…. heja dig =)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 maj, 2015 at 17:39

   Ja men jösses vad jag uppskattar att kunna springa nu efter jag hade min löpvila… Det ÄR värsta lyckan, verkligen!

   • Reply
    Mari
    3 maj, 2015 at 20:31

    <3 hoppas det får förbli så.

 • Reply
  Katta Kvack / move it mama
  3 maj, 2015 at 15:54

  Hurra för smärtfritt spring!

 • Reply
  Linnea
  3 maj, 2015 at 17:16

  Den känslan, när man bara MÅSTE ut och springa. Oslagbar!! Och hurra för att du inte fick ont!

 • Reply
  Rund är också en form!
  3 maj, 2015 at 18:13

  Hurra för löparglädje och smärtfritt!!

  OCH…. hurra för att du är klok nog att vila idag stället…. (*Ajabaja att utmana ödet). 😉 🙂
  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 maj, 2015 at 18:50

   Ja, utmana ödet ska man inte! Funderar t.o.m. på att kanske inte springa imorgon heller!

   • Reply
    Rund är också en form!
    3 maj, 2015 at 18:54

    Lyssna på kroppen bara. Men en extra vilodag när du haft känningar är nog inte dumt. 🙂

 • Reply
  Reach Your Goal
  3 maj, 2015 at 19:18

  Så trist att deklarera, skönt att läsa att andra också varit sent ute, jag deklarerade första året som egen företagare och bara det har gjort att jag inte velat ta tag i det, så mycket nytt att sätta sig in i och försöka förstå det där språket :O haha men skönt när det är gjort 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 maj, 2015 at 07:32

   Huvva, jag skulle bara göra ett enda avdrag (som jag dessutom fått rätt bra instruktioner om hur jag skulle gå tillväga) men väntade ändå till sista minuten…

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: