Länkkärlek

Såna där länkar som gör att man bara vill fortsätta

IMG_0372

Idag har jag deklarerat, och sedan jobbat i princip hela dagen. Inte alls jätteroligt. Men däremellan har jag tagit några pauser och hittat kul att läsa i bloggvärlden. Jag undrar ibland var jag vore, om jag fortfarande hade tränat, om det inte var för för alla inspirerande bloggare där ute. Så vad säger ni? Lite länkkärlek så här på söndagskvällen vore väl mysigt? Sådan där som gör att man bara vill fortsätta sitt tränande liv? Så varsågod för några trevliga, inspirerande klick!

Malin har sprungit typ 36 km i helgen! Där ligger man i lä med sina *harkel* 4 km igår. Klicka dig in till henne för fantastiska trailbilder och en inspirerande berättelse. Varning! Du blir springsugen.

Denna blogg dök plötsligt upp från jag-vet-inte-var, och seglade rätt in på favoritlistan! Vissa bara gör det, bara så där. In och läs! It’s all about movement också – bra bloggnamn!

Move it mama – Katarina skrev ett lyckoinlägg om utomhusträning med vänner och barn. Jag vill bara ut och göra samma! Med eller utan vänner och barn. Svårt att sitta still efter att ha läst det i alla fall.

Linnea körde Toughest igår. Där ligger man, ja, i lä igen, med sina 4 km… Jag såg lite av tävlingen på tv, och kan konstatera att jag aldrig skulle våga mig på det. Imponerande, Linnea!

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Linnea
  3 maj, 2015 at 22:26

  Vilken cool bild!! Och tack för länken. 🙂

 • Reply
  Katta (move it mama)
  4 maj, 2015 at 13:05

  Men TACK för fina ord och länken <3

 • Reply
  Stina K
  6 maj, 2015 at 20:10

  Tack gulliga du för länken och fina ord! Måste ha sovit eller nåt för jag såg det inte förrän nu. Kram 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: