Allt och inget

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Idag var planen att göra en lång lång dag på jobbet och sedan åka till Sats och köra ett corepass. Men mötet som avslutade dagen var så givande och intressant att det drog ut på tiden (med typ 40 min!), så den långa långa arbetsdagen blev ännu längre. Det slutade så illa att jag inte hann till mitt inbokade pass.

Men vad gör det egentligen? tänkte jag när jag åkte hem och kokade mig en tallrik gröt. Jag kan ju dra ut och springa! Det regnar gott (Wiho! Pollen bort!) och jag gillar faktiskt att springa i regn. Och så ska jag ju bli snabb på milen så ett snabbt pass i regnet: perfekt! Strax efter alla dessa positiva tankar började det åska, och jag kände hur modet sjönk. Nja alltså, springa i åska, det känns ändå bara sådär…

Så nu ligger jag här lite halvt nedbäddad i min säng och har redan gjort kväll. Men det har faktiskt hänt en del positiva saker idag ändå:

– Kollega kom förbi mitt arbetsrum bara för att berätta att hon hade sprungit sitt längsta pass igår (17 km!) trots att hon inte trodde att hon kunde, och nog börjar fundera på att testa Göteborgsvarvet nästa år. Älskar lyckliga löparberättelser!
– Jag anmälde mig till VårRuset (förmodligen aningens påverkat av Mia) som går redan på måndag! Herregud! Jag vet ju inte ens om jag kan springa ordentligt än! Men loppet är ju ändå bara 5 km, så det borde jag väl klara.

IMG_7884

Längtar ut.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  5 maj, 2015 at 20:19

  Dåligt med åska men kul med löparberättelser och vårruset. Ska bli kul att läsa en race report från ett kortare lopp, det händer inte så ofta kom jag på, nu när jag tänker på det 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 maj, 2015 at 09:17

   Nej men det har du faktiskt rätt i! Ser fram emot att skriva en också, det var längesen!

 • Reply
  Hanna
  5 maj, 2015 at 22:44

  Trist med åska. Kul med härliga löparberättelser. Det gillas. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 maj, 2015 at 09:18

   Ja jag älskar såna! Älskar särskilt att mina kollegor tänker på mig och vill berätta dem för mig! 🙂

 • Reply
  carrolite
  6 maj, 2015 at 09:50

  Alltid kul att höra andra spräcka sina gränser! Superinspirerande ju!
  Och lycka till på ruset! Korta lopp är underskattade! Och ett perfekt sätt att bli snabb på milen: bli ännu snabbare på 5k! 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 maj, 2015 at 18:19

   Jamen precis, jag tänker att jag ser vårruset som ett bra träningspass! Lär ju maxa! 😀

 • Reply
  Mia
  6 maj, 2015 at 15:23

  Kan inte låta bli att fnissa lite :)) Kanske ses vi i folkvimlet!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 maj, 2015 at 18:20

   Haha, ja hade det inte varit för dig hade jag nog inte anmält mig! Jag hade nog inte ens vetat att det är på måndag 😀

 • Reply
  Cecilia
  6 maj, 2015 at 20:28

  Jag sprang Vårruset igår, den sträckan räckte gott och väl för mig 🙂 Ha ett kul Vårrus!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: