Löpning

Dagens spring och en äkta löpkändis

Charlotta Sofia beskrev den så bra; känslan efter löpning. Jag har den exakt nu. Nyduschad, just ätit och krupit ner i soffan. Dagen är gjord, träningen likaså och huvudet är lite klarare än innan löpturen. Transportlöpning från jobbet för övrigt. Det är verkligen the shit, som man (inte) säger (nuförtiden).

Och så mötte jag en äkta löpkändis i spåret! The one and only Mustafa Mohamed! Jag har väl hört att han springer där, men började tro att han var en myt… Kanske för att han springer så snabbt att man aldrig hinner se honom? Ändå mäktigt att dela löpspår med den mannen!

Och springet då?
Jag vet inte om det är pollen eller om jag bara är i halvkass form men det var lite svårt att andas ordentligt emellanåt. 6 km ungefär blev det och jag snittade ett tempo på 5:45/km. Inte jättesnabbt, men snabbare ska det ju bli. Man måste börja någonstans! Och jag blir fortfarande lite lyckorusig varje gång jag sprungit eftersom jag inte får ont någonstans, börjar känna att det är för bra för att vara sant nästan. Och vädret var bra också. Solen försvann precis när jag skulle iväg, hurra! (Obs, inte sarkasm!)

IMG_7989 IMG_7998 IMG_8007

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  6 maj, 2015 at 18:52

  Åh så härligt! Och coolt med Mustafa Mohamed!! Jag har aldrig haft så himla mycket idoler (förutom när jag var tolv och avgudade New kids on the block) men när det kommer till löpningen har jag verkligen det: skulle bli sjukt starstruck av Mustafa Mohamed eller för all del Isabellah Andersson.:)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 maj, 2015 at 19:41

   Så imponerande människor!
   Och så springer de på samma slags platser som en själv, tänker att de har något hemligt superställe där de tränar! 😀

 • Reply
  Stina K
  6 maj, 2015 at 20:15

  Åh underbara känsla! Vad härligt 🙂

 • Reply
  hejaerika
  7 maj, 2015 at 07:15

  Så himla coolt!
  Förresten, har du någon väska när du transportspringer eller du löser det på annat vis?
  Vad för väska i så fall? 😀

 • Reply
  Åsa
  7 maj, 2015 at 12:50

  Men… Är jag blind eller har du fotograferat husen vid Oxledsskolan??? Är du Partillebo?
  För det är både Musse och jag! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 maj, 2015 at 15:56

   Haha coolt att du känner igen dig! 😀 Du är inte blind, för det är precis där. Är inte Partillebo, men jobbar på Vallhamra 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: