Löpning

Drömmen om sommaren

Har en rätt dålig dag. Det var en tuff dag på jobbet och sedan hände inte saker som jag hade hoppats på. Sedan blev jag less på på det här rutinmässiga livet jag lever, och när det blir så blir det liksom en ond cirkel. Istället för att lindra detta på det absolut bästa sättet som finns, alltså med löpning, köpte jag massa onyttigt och åkte hem istället. Så istället för att vara pigg och glad och endorfinstinn är jag trött och för-mycket-socker-seg.

Men det blir säkert bättre imorgon. En surtorsdag kan ju detta hända vemsomhelst tänker jag. Medan jag väntar på att det ska gå över drömmer jag om sommaren. Om resor och värme.

I somras var jag i Almuñécar i Spanien. Lyckades få till några 10 km-rundor några morgnar och avslutade med dopp i Medelhavet. Det är ju SÅ livet borde vara.

IMG_0521 2 IMG_0526 IMG_0522 IMG_0528 IMG_0529 IMG_0530

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  7 maj, 2015 at 19:35

  Åh, bilderna! Dör! Så himla härligt.
  Jag är också lite så där, trött på vardagen just nu men jag tror att det beror lite på sommarlängt och att våren tog lite paus, i alla fall här. Jag var liksom inställd på utefrukostar, spring i kvällssol och fräknar på näsan och så regnar det istället.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 maj, 2015 at 23:38

   Jamen det är kanske det! Man trodde att det höll på att bli sommar och så blev det ist bara en massa pollen följt av regn och rusk. Huvva!

 • Reply
  Rund är också en form!
  7 maj, 2015 at 21:50

  Såna där dagar har nog alla ibland (tyvärr).
  Tidigare i veckan fuskade jag med mellanmålen (både för- och eftermiddag) och i ren panik hetsåt jag tre rostad mackor med ost och hallonsylt (!?)… Eh… marmeladen var slut! Ok? 😉

  Kram M

 • Reply
  Helena
  7 maj, 2015 at 22:54

  O ja! Surtorsdagar kommer och surtorsdagar går. Så ser livet ut för de flesta och imorgon …. då är det fredag!!!! Sommar låter ju himla härligt.

 • Reply
  Linnea
  7 maj, 2015 at 23:28

  Åhhhh, att få doppa sig i ett hav eller en sjö direkt efter en varm springtur är ju så jäkla underbart…

 • Reply
  Cecilia
  8 maj, 2015 at 05:08

  En sån där dag 🙁 Jag vet hur det känns och det blir oftast bättre el lite bättre dagen efter, håller tummarna för det! Ha en fin fredag!!! Kram

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  9 maj, 2015 at 23:06

  Härligt ändå att få längta lite ibland! När vardagen är lite grå uppskattar man ju de fina stunderna desto mer. Men sol och värme har vi ju fått tillbaka här nu. I alla fall hos oss. Hoppas du också får njuta av det!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 maj, 2015 at 09:22

   Ja, lite längtan har ju ingen dött av 🙂
   Här i Gbg regnar det mest (okej, nej det gör det inte men det känns så).

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: