Löpning Lopp

Jag har en nummerlapp

VårRuset arbetar snabbt! Anmälde mig i förrgår och hade nummerlappen i brevlådan redan igår. Så kul med en nummerlapp! Så kul med lopp! Blev så pepp! Har inte sprungit ett lopp sedan Midnattsloppet, och det var ju i augusti. Evigheter sedan. Hur har jag klarat mig utan lopp? Ser verkligen fram emot det nu.

Väldigt nyfiken också att se hur snabbt jag kan springa 5 km. Jag har rätt dålig koll på det, eftersom jag nästan alltid hittar anledningar att stanna till lite under mina löprundor. Anledningar som måste ta en selfie! och se vad fint vattnet är, måste fota!, Vitsippor! Ja, du förstår. Så beter man sig ju inte under ett lopp.

IMG_0520

IMG_0521

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  hejaerika
  7 maj, 2015 at 08:11

  Ja, tänk vad lycklig man kan bli av en nummerlapp. Sånt himla pirr i kroppen 😀 haha!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 maj, 2015 at 15:58

   Ja, vad är grejen liksom? Ska typ test-sätta den på en tröja för att se hur det ser ut 😉

 • Reply
  Anna (orka mera)
  7 maj, 2015 at 13:31

  Härligt! Det kommer gå jättebra. Se till att ställa dig långt fram bara så du slipper slåss med de som promenerar fyra stycken i bredd 🙂

 • Reply
  Reach Your Goal
  8 maj, 2015 at 11:53

  Wiho, jag ska hämta ut min nummerlapp idag tänkte jag, ska springa 20 Maj, men i år är fokus på en av mina PT-kunder så jag tränar på att kunna springa och peppa samtidigt, blir ju inte så bra om hon springer ifrån mig 😉 haha

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 maj, 2015 at 14:22

   Haha, men då hade det ju varit ett jobb well done, om din PT-kund blev snabbare än dig! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: