Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Adidas Ultra Boost

Vad är det med Adidas Ultra Boost? Tycker jag ser dem överallt, och det med hyllningsord då. Är det någon som läser detta som har sprungit i dem?

Jag ska skicka tillbaka mina senaste Asics, och är bra sugen på att testa Ultra Boost… Dessa Asics kändes inte alls lika bra som t.ex. Kayano så jag kan bara inte behålla dem. Man ska vara bortskämd när det gäller löparskor!

Men Adidas Ultra Boost alltså, fina också!

Fina också!

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  hejaerika
  8 maj, 2015 at 07:15

  Dom är superfina 😀
  Nu har jag inte de nysate ”ultra” men dom ser otroligt lika ut sin föregångare Boost 2 som jag har två par av. Älskar dom! Studsar fram och känner mig riktigt snabb. Jag har ju ett par Asics GT också, men dom är rejält klumpiga om man jämför med dessa. Man känner sig som en gasell i Boost-skorna (även om man inte alls är en gasell 😀 haha)

 • Reply
  Heidi
  8 maj, 2015 at 07:47

  Jag har inte sprungit i skorna utan bara provat dem på foten i jobbet och de var nog jätte sköna! Sen är de väldigt stora i storlekarna så man får ta en mindre storlek än i andra Adidas skor! 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: