Löpning

Formkoll i regnet

Jamen, regn är nog min grej. Jag springer oftast ganska bra i regn. Kanske för att jag vill hem snabbt, eller för att det är så lätt att andas i regn? Jag vet inte jag. 

Idag blev det i alla fall en tur i regnet. Knappt 5 km som gick i ett tempo på 5:43 min/km. Det är jag ganska nöjd med, tycker det är ett bra utgångsläge inför det här med att bli snabb! Och så tycker jag att det är ett okej tempo också med tanke på att jag sprungit cirka en intervall det senaste halvåret eller så. Ja, egentligen tycker jag att alla tempon är okej – bara jag springer.

Det var fint att känna på löpsteget lite inför VårRuset på måndag. Det lär ju bli att maxa i 5 km då och jag hoppas på att kunna göra det på under 30 minuter. Men vi får se. Har egentligen inga större krav på mig själv, är mest bara sugen på att springa ett lopp, men en trevlig tid skulle jag ju inte bli ledsen över… Vi får helt enkelt hoppas på regn på måndag!

En annan som sprungit 5 km idag är Erika. Har du inte sprungit ännu idag så lär du bli sugen när du läser hennes inlägg som innehåller pers och allt!

IMG_8052

Regnlycka!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Hanna
  9 maj, 2015 at 21:30

  Skönt med en springrunda. Idag har jag vilodag inför min match imorgon. Fast lite pilates imorse kunde jag inte motstå.

 • Reply
  Mia
  10 maj, 2015 at 06:48

  Kommer gå finfint Ida! Nu jäklar kööööööör vi! :))

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 maj, 2015 at 09:18

   Ja, det gör vi!! Är så sjukt taggad alltså! Önskar det var idag istället för imorgon bara!

 • Reply
  Mari
  10 maj, 2015 at 09:22

  Kommer gå fint =) Heja heja!

 • Reply
  hejaerika
  10 maj, 2015 at 09:53

  Regn är ju kanon att springa i, har jag kommit på 😀 Grym du är Ida! Och tack för de fina orden 😀

 • Reply
  Stina K
  10 maj, 2015 at 13:57

  Härligt med bra formbesked! Ska precis ge mig ut i regnet, känner mig superseg men det kanske går över!? ;D

 • Reply
  carrolite
  10 maj, 2015 at 17:08

  Gillar också att springa i regn, men brukar trots det ha lite svårt att komma ut i dåligt väder, det är som att man liksom tänker att det är jobbigt för att folk säger det trots att man vet att man gillar det..

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: