Länkkärlek Tips

Dagens vilodagstips

IMG_0537

 

Idag är det vilodag och det tänker jag ta på största allvar. Om du också planerar att mysa på så kommer här dagens tips för en söndagsmysmorgon. Okej, morgonen må vara slut, men man kan ju mysa på dagtid också. 

 

Bloggläs

Lina berättar om hur hon egentligen blev en sådan som tränar. Vilken vilja! Hon är en inspirerande dam.
Orka mera – Anna bjuder som vanligt på massa löpning, och idag med en extra krydda av afternoon tea.
Jag blev sugen på att testa på löpning på bana efter detta inlägg hos Löpning & Livet. Var kan man springa på bana i Göteborg?
Och så in och läs hos Sara som presenterar nytillskottet Sander.

Bokläs och podlyssna

”Ferry tales” av Björn Ferry. Har visserligen bara läst typ 20 sidor, så kan väl inte riktigt rekommendera den ännu, men jag blev i alla fall sugen på att läsa den efter jag lyssnat på avsnittet med Björn Ferry i Maratonpodden. Än så länge gillar jag hur den är skriven, och jag menar; allt som har med t.ex. träning att göra lär ju vara inspirerande läsning. Är också sugen på att läsa Markus Torgebys ”Löparens hjärta”, känns som att den bara hyllas överallt?

IMG_0538

Dokumentärtitta

Ramlade över en dokumentär på Netflix om hur New York Marathon startade i Central Park och växte till att bli ett lopp genom alla fem stadsdelarna. Allt tack vare Fred Lebow, där kan man snacka eldsjäl. En fin berättelse med många motgångar och massa löparglädje. Återigen: allt som har med träning (och nu t.o.m. löpning!) att göra är ju inspirerande. ”Run for your life” heter den.

IMG_0536

 

Så. Där har du sysselsättning för några timmar i alla fall. Råkar det regna hos dig idag skulle jag även kunna rekommendera en löprunda (om du nu inte ska ha en riktig vilodag som jag), det är verkligen trevligare än man tror att springa i regn.

Och just det. Jag skrev ett liknande inlägg i mars, och alla de söndagsmystipsen gäller förstås också fortfarande.

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lina
  10 maj, 2015 at 14:35

  Åh tack fina Ida för värnade ord!!! 😀 ha en superskön söndag nu!!! Kram

 • Reply
  Maria
  12 maj, 2015 at 11:03

  Torgebys bok är väldigt bra, och snabbläst. En av väldigt få träningsrelaterade böcker som jag gillat på riktigt 🙂

 • Reply
  maratonpodden
  27 september, 2015 at 21:02

  Vad roligt att du lyssnade på Maratonpodden!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: