Löpning Lopp

Göteborgsvarvet vs Luleå Stadsmara

Ja, nu ska ni veta att jag lider av enorm beslutsångest ikväll! Låt mig berätta varför. 

Den 23 maj går startskottet för Luleå Stadsmara. Samma dag går startskottet för Göteborgsvarvet. Eftersom jag inte ska springa Göteborgsvarvet (pga för långt och för otränad och rädd för skador) funderar jag på att åka till Luleå och springa milen på Stadsmaran istället. Dels funderar jag på detta för att fly staden och ångesten över att ej kunna springa varvet, men framförallt för att det är en chans att äntligen få springa lopp i Luleå igen. Senast jag gjorde det var jag runt 15, och sedan gick jag ju ner mig och nu vore det en sådan go revansch mot mitt gamla trötta otränade jag att åka upp och köra milen. Och så har jag ju familjen där. Så kul det vore. Vi gör en pro/con-lista!

För Luleåresa

+ Kul lopp!
+ Pga att loppet alltid går samtidigt som Varvet ges det ju inte många möjligheter att springa det, pga tänker ju springa Varvet nästa år igen.
+ Får träffa min fantastiska familj. Syskonbarnskramar!
+ Får en funktionströja som det står Luleå Stadsmara på. Den vill man ju flasha i Göteborg!
+ Kan lämna kameran till mamma som får ta en snygg (?) springbild till bloggen…

Emot Luleåresa

– Så jäkla dyrt att flyga dit och tillbaka för så lite tid (fredag till söndag).
– Missar folkfesten som är Göteborgvarvet, som ju säkert är kul även om man bara är publik.

Åh. Vad ska jag göra? Hjälp mig!

Här är jag och min syster redo för Frasseloppet någon gång på 90-talet. Vore ju kul med en favorit i repris!

Här är jag och min syster redo för Frasseloppet någon gång på 90-talet. Vore ju kul med en favorit i repris!

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  10 maj, 2015 at 21:17

  Förstår dilemmat. Det låter ju spontant som det skulle bli en himla härlig upplevelse, revansch, som du skriver. Men jag vet, flygbiljetter inrikes är ju hutlösa. Men så här: Om du har råd: Gör’t! Är det något en nästan aldrig ångrar att en lade pengar på så är det härliga upplevelser 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 maj, 2015 at 21:42

   Sjukt hutlösa! Men ändå, som du säger: man ångrar ju aldrig…
   Det lutar nog åt att det blir av! Hade ju bara önskat att löpformen var lite bättre, då hade jag inte ens tvekat…

 • Reply
  Katrin
  10 maj, 2015 at 21:32

  Luleå såklart! Lite Norrlandsluft gör alltid gott. Ta ledigt fre och hoppa på nattåget tors.kväll. Just do it!

 • Reply
  Saras träningsblogg
  11 maj, 2015 at 07:35

  Kör. Tyckte fördelarna vägde över nackdelarna ?

 • Reply
  Stina K
  11 maj, 2015 at 08:02

  Klart du ska åka! Kommer bli grymt kul ?

 • Reply
  Mari
  11 maj, 2015 at 13:03

  Luleå helt klart =) kör!! Familj och norrländsk luft kan en aldrig få för mkt av =)

 • Reply
  Luleå! Jag kommer! |
  13 maj, 2015 at 19:28

  […] blir så pass glad över att man tog beslutet att åka till Luleå nästa helg och springa lopp. Jag har också hintat om att jag vill bjudas på årets första […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: