Allt och inget

Den bästa motivationen

13 maj, 2015

IMG_8092 2

Jag blev alldeles överväldigad efter Vårruset av all kärlek och pepp som kom till mig från olika håll. Glada hejarop på inlägget om loppet, och många likes och grattis på Instagram, länkkärlek och hela baletten. Är således fullständigt övertygad om att det är helt rätt beslut att starta en blogg när man börjar träna, för hur kan man någonsin tappa motivationen när man får sådan här feedback? Ni är helt otroliga ni som läser här, ni förstår inte hur mycket det ger mig, hur mycket ni motiverar mig att fortsätta. Igår t.ex: lade upp en bild på Instagram efter jag hade varit på gymmet och så gillar folk den! En helt vanlig svettig selfie. Folk är för härliga!

Att vara det; motiverad att fortsätta träna alltså, det var anledningen till att jag startade min blogg för snart två år sedan. Jag trodde aldrig att någon skulle orka läsa den, men såg den som ett sätt för mig att hålla reda på vad jag tränade och hur det kändes. Sedan började folk läsa och det gör mig alldeles rörd. Karin var inne på det där också, att bloggen är så bra för att träna mer och bättre.

Jag tror faktiskt helt ärligt att jag inte hade varit en tränande människa idag om det inte var för bloggen. Jag har försökt att börja träna många gånger, men jag har alltid gett upp. Att blogga har öppnat mina ögon för att läsa på om hur jag ska träna (andra bloggar), hur jag ska göra för att det ska bli en del av min livstil (andra bloggar) och så är det ju så himla roligt också. Jag kommer ju aldrig kunna sluta träna, för då måste jag ju också lägga ner Träningsblogga. 

PS. Om du vill följa mig på Instagram så heter jag traningsblogga även där.

 

bild

 

8 Comments

 • Reply Mari 13 maj, 2015 at 08:07

  Håller helt med. Bloggen ger SÅ otroligt mkt!

 • Reply Mia 13 maj, 2015 at 09:31

  Jag var också lite hög igår. Toppades med att GT-artikeln började skickas runt på jobbet… Hahaha… Lite skämskudde på den ändå. Nu kör vi framåt!

  • Reply Träningsblogga - Ida 13 maj, 2015 at 14:36

   Inte skämskudde alls!!
   Jag vill också ha en artikel i GT. Satsar på att få en efter Stafettvarvet på onsdag 😀

 • Reply Anna (orka mera) 13 maj, 2015 at 10:33

  Håller med, bloggen är grym för att hålla träning och motivation igång. Och för att våga bada i havet… Hur många gånger har man inte gjort saker för att det ska bli ett bra inlägg 🙂

  • Reply Träningsblogga - Ida 13 maj, 2015 at 14:38

   Hahaha, eller HUR! Det har t.ex. blivit många träningspass som nog annars skulle ha blivit inställda, för en vill ju ändå ha något att skriva om 🙂 Och många bilder har tagits på helt random träningsrelaterade grejer som inte var så himla viktiga egentligen 😀

 • Reply hejaerika 13 maj, 2015 at 19:17

  Håller fullkomligt med!! Ibland har jag spunnit bara för att kunna blogga om det. det hade liksom inte blivit av annars. (Och när jag väl är ute så springer jag ju ”ordentligt”, men tanken på att blogga om det har varit den extra sparken som tagit mig ut!)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: