Löpning Lopp

Luleå! Jag kommer!

IMG_0564

IMG_0562

Man blir så pass glad över att man tog beslutet att åka till Luleå nästa helg och springa lopp. Jag har också hintat om att jag vill bjudas på årets första grillat-middag på kvällen, och så vill jag kramas med syskonbarnen. Då blir jag nöjd! Skulle jag dessutom få en trevlig löparupplevelse så blir det en bonus. Och det planerar jag ju att få såklart.

Det finns så mycket jag gillar med konceptet Luleå Stadsmara. För det första har det ju varit något man gjort sedan barnsben, sprungit barnloppen. Och hur många bjuder på mat efter loppet? Alltså, när man anmäler sig väljer man vad man vill äta och sedan fungerar nummerlappen som matbiljett. Och så får man en funktionströja från Craft. Och medalj. Men mest är det ju det där med att få springa genom hemstaden. Det ska bli så himla kul!

Och så har det blivit långhelg nu också! Vilken fin bonus så här på en helt vanlig onsdag.
Har du några planer för långhelgen (om du nu har långhelg)? Själv ska jag både fylla år och försöka hinna med en hel del träning. 

 

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  13 maj, 2015 at 20:24

  Åh vad härligt att det blev av! Låter ju som om det blir en toppenhelg:)

 • Reply
  Cecilia
  13 maj, 2015 at 21:38

  Det låter hur roligt som helst! Japp här är det långledigt och jag hoppas på lite löpning och trädgårdsarbete 🙂 Bra helg att fylla år på…långledig och allt 🙂

 • Reply
  Saras träningsblogg
  13 maj, 2015 at 22:42

  Kul att du anmälde dig! Lycka till nu! Nästa år kör vi varvet?

 • Reply
  Johanna
  14 maj, 2015 at 16:45

  Skulle också vilja ha långhelg, men vi har jobbdag imorgon… :/ Är lika pepp på det som eleverna 😀

 • Reply
  Katrin
  14 maj, 2015 at 16:52

  Bra val att åka till Luleå!
  Skönt med långhelg när du fyller år! Jag ska njuta av skogarna och fjällmiljön i Härjedalen!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   15 maj, 2015 at 09:11

   Jätteskönt! Då kan jag ha åldersångest utan att visa det på jobbet! 😀
   Så härligt med skog och fjäll!

 • Reply
  Reach Your Goal
  14 maj, 2015 at 21:35

  Å vad roligt, härlig kombo med familjehelg och lopp 🙂

 • Reply
  Åsa
  15 maj, 2015 at 10:33

  Åh, berätta sen hur det gick! Jag har en norrländsk sambo med familj både i Luleå och Kalix, så vem vet – kanske springer jag också där en dag?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: