Löpning

Shortspremiär och kryp i benen

IMG_8139

Igår blev jag riktigt löphög. Jag fyllde år, det var kanonväder, kroppen kändes pigg och så blev det äntligen shortspremiär! Shortspremiären, den har jag längtat efter. Livet känns så mycket enklare när det äntligen är dags att springa i shorts. 

Jag hade varit i stan under dagen och kände att jag ville springa bland glada soldyrkande människor i stan, och inte bland svettiga löpare i Skatås, så det var så det blev. Började på en vanlig runda men svängde sedan av in mot stan, sprang förbi Heden och sprang sedan för första gången en sväng genom Trädgårdsföreningen. Det är ju tur att man har kommit över det där med att det är jobbigt att springa bland folk, för där sprang jag rätt genom folkhav. Typ.

Men det var helt ljuvligt, och kroppen som kändes pigg innan kände sig dessutom ganska pigg efteråt. Jag sprang 7 km ganska lätt, fick inte ont någonstans och hade som sagt mer att ge. Så himla härligt! Det känns som att jag är på väg tillbaka till mitt forna springande jag nu och jag är så pepp på det!

Nu ser jag fram emot att springa Stafettvarvet på onsdag, och Luleå Stadsmara på lördag, och sedan ska jag börja ta tag i intervaller och backar och allt det där, för nu bara kryper det i benen…

IMG_8143 IMG_8154 IMG_8149 IMG_8151

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  16 maj, 2015 at 20:05

  Härligt att kroppen känns fortsatt bra. 🙂
  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   17 maj, 2015 at 09:25

   Ja verkligen jätteskönt. Tänker till och med satsa på en löprunda idag också. Så skönt när man kan börja trappa upp löpningen igen 🙂

 • Reply
  skosulan
  16 maj, 2015 at 20:33

  Kul med spring i benen och vilka bilder!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  16 maj, 2015 at 20:39

  Underbara bilder. Ser ut att ha varit en grym runda 🙂

 • Reply
  Mia
  17 maj, 2015 at 07:51

  Härligt med shortsspring! Gjorde ju min premiär på VårRuset, men sen har det inte blivit något mer… 🙂

 • Reply
  Saras träningsblogg
  17 maj, 2015 at 10:13

  Ibland är det kul att spana på folk samtidigt som man springer ?

 • Reply
  Stina K
  18 maj, 2015 at 10:43

  Gud vad nice med shortspremiär! Hade jag varit lite mer morsk hade jag också premiärat i helgen, istället fick jag svettas i långtajts och klä av mig till bara linnet när jag insåg att det var mycket varmare än jag trodde när jag stack ut. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 maj, 2015 at 17:33

   Så svårt att klä sig för löpning ibland! Tror ofta att jag kommer frysa och klär mig alldeles för varmt, men just denna gång lyckades jag iaf! 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: