Allt och inget

Så det blir en resa trots allt

Det har minst sagt varit några nerviga dagar, inför beslut om huruvida det blir pilotstrejk eller ej. Tanken har ju varit att fly Göteborg när alla glada springer Varvet, och åka till Luleå och istället springa ett millopp. Och så nämnde någon att det kanske skulle bli strejk, och hur otur kan man egentligen ha? För det första: åker aldrig upp till Luleå bara över helgen så där. Och för det andra: flyger oftast med Norwegian.

Men nu löste det sig ju, tack o lov!

Så imorgon tar jag mitt pick och pack och åker norröver! Formen känns inte på topp (sprang Stafettvarvet igår, och det var rätt tungsprunget, men mer om det i ett annat inlägg med lite fina bilder och allt annat som hör till) och det utlovas 7 grader och regn (va!?), men jag känner mig ändå mycket pepp! Ska ju få åka hemåt, och det är ju alltid trevligt med eller utan lopp.

Har en nummerlapp och en funktionströja väntandes på mig i Luleå, och bara en sådan sak gör en ju alldeles lycklig i hela själen.

 

bild

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  hejaerika
  21 maj, 2015 at 16:14

  Tur du slapp strejken!! Men jag vill höra om staffetrundan NU tack 😀 heehee!

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  21 maj, 2015 at 19:30

  Puh! Skönt att du kommer iväg:) Har redan börjat se fram emot race report:D

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: