Allt och inget

Taggar milen i Luleå

bild

När tiotusentals människor vallfärdar till Göteborg för en av årets stora löparhändelser, världens största halvmara, då packar jag en väska och flyr staden. Tacksam för att SAS valde att inte strejka flyger jag norröver till Norrbottens finaste, staden vid vattnet; nämligen Luleå!

Nog kändes det lite bittert att åka med flygbussen längs den blå linjen på Avenyn, men Göteborgsvarvet lär ju knappast gå i konkurs innan nästa år, och då kommer jag att stå på startlinjen igen. Stark, snabb och skadefri.

Med det sagt: är mycket nöjd med beslutet att åka till Luleå över helgen, även om det är för så kort tid. Det blev rätt kort flygtid upp pga direktflyg (hurra!) så har redan hunnit varva ner i Luleå trots att jag jobbade hela dagen också (hurra!).

Imorgon är det Ferruformmilen, en del av Luleå stadsmara som gäller för min del. Sprang den senast när jag var 15 ungefär, så det kanske blir en liten nostalgilöpning. Hoppas dock att jag är i bättre löpform nu än jag var då. Minns inte mycket av den dagen, förutom att jag tyckte att det var jävligt jobbigt. Men det var ju på den tiden då jag hatade löpning. Löpning: pest och pina liksom. Det kan jag ju inte påstå att jag tycker idag.

Jag räknar dock inte med något personbästa på milen imorgon. Ska jag vara ärlig så känns det som att jag nog bara ska vara nöjd om jag tar mig runt och kan uppskatta färden. Planen är att gå ut väldigt lugnt och sedan försöka öka efter en 5-6 km om formen känns bra. Den som lever får se.

Och du! Om du springer Göteborgsvarvet imorgon, eller något annat lopp för den delen; stort lycka till! Sparka rumpa och ha kul! Vi älskar ju löpning och lopp (hurra!)!

DSC04789 DSC04798 DSC04804

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linnea
  23 maj, 2015 at 00:14

  Det kommer gå så mycket bättre än du tror!

 • Reply
  Mari
  23 maj, 2015 at 07:06

  Lycka till och hälsa norr från mig =)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: