Allt och inget

Dagen efter

Dagen efter Ferruformmilen. Knappt två dygn sedan jag kom till Luleå och det är strax dags att åka igen. Men jag har faktiskt inte så mycket ångest över det, är bara glad att jag valde att åka hit även fast det blev för så kort tid. Sådana här helger är ju ändå som balsam för själen;

– springa lopp
– umgås med familj
– kramas med syskonbarn

Ska skriva en rapport från loppet så fort jag är hemma i min egen soffa igen ikväll, men jag kan ju säga så här: det krävdes både glögg (i maj!) och skumbad för att få upp värmen efteråt, och det var otroligt skönt att ta en riktigt lugn och slö morgon idag.

DSC04855

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mia
  24 maj, 2015 at 20:44

  Den där dagen efter är alltid fin! Och det ser minst sagt mysigt ut på bilden 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 maj, 2015 at 21:39

   Supermysigt! Man är extra omtyckt när man gör en sådan där kort visit i stan, då får man många kramar 😀

 • Reply
  Märta Johansson
  24 maj, 2015 at 22:34

  Trevligt med loppweekend, och att få en ursäkt att dricka glögg är alltid fint 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: