Löpning

Hur jag springer och bloggar

Man blir riktigt himla pepp av att skriva lopprapporter, eller race reports eller vad vi nu vill kalla dem. Det finns några steg att följa med löpning/blogg alltså. 

1. Träna
2. Anmäl dig till ett kul lopp.
3. Blogga om peppen, nervositeten, uppladdningen osv.
4. Spring loppet
5. Analysera i huvudet varenda liten del av upplevelsen.
6. Plocka fram det viktigaste och skriv en race report.
7. Vänta på kärleken och peppen du får efter du publicerat.
8. Anmäl dig till ett nytt lopp, pga att du är så himla sugen på att skriva fler race reports.
9. Förklara för läsarna att även om du får en kick av att skriva race reports så är det inte bara därför du springer lopp. Du gillar faktiskt att springa också.

Alltså, punkt 7. Jag blev så pepp (!!!) av att läsa era kommentarer efter milen i lördags. Så pepp att jag nu bara vill springa en massa lopp och peppra er med rapporter. Först och främst är det så himla roligt att skriva, och så att sedan få feedback. Hjärtat svämmar över typ. Nej, jag överdriver inte! Fler race reports blir det framöver. Härnäst från Blodomloppet, och därefter från Skatås ryggar (ett traillopp, herregud!). Bloggen är så himla bra alltså, jag startade den för att jag ville motivera mig själv att träna och så fick jag motivation från er på köpet. Otroligt.

Springa lopp, bra grej!

Springa lopp, bra grej!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anne
  26 maj, 2015 at 18:23

  Du peppar!
  Önskar jag blev lika pepp på att blogga dock. :p

 • Reply
  Anna (orka mera)
  26 maj, 2015 at 22:16

  Men eller hur! Visst kan man nästan göra grejer bara för den där underbara feedbacken! Och inte bara lopp utan även andra saker… Att jag över huvudtaget åkte zipline var nog mest för att få en bra bloggstory. Men SÅ glad jag blev efteråt, stolt över att ha gjort, och glad att få skriva om. Och sen få njuta av alla kommentarer om hur modig jag var 🙂 (Världens fegis kan få boost av sånt!)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 maj, 2015 at 08:25

   Haha jaaa så härligt att jag inte är den enda.. 😉 Fast sådana galna saker kommer jag nog aldrig göra ändå! Det galnaste jag kommer på är att ta en löprunda i skogen när det är soligt och det kanske ligger någon orm på spåret. Men jag kan nog få till en bra bloggstory av det också. avd. kommer aldrig bli en storbloggare 😀

 • Reply
  Linnea
  26 maj, 2015 at 22:59

  Jag håller verkligen med!!! Ibland kan man ge lite extra för att man vet att man kan skriva om det sen. 🙂

 • Reply
  Helena
  27 maj, 2015 at 17:28

  Bästa tricket!!!

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 maj, 2015 at 19:44

  Jag hoppas verkligen jag kan vara med på Skatås Ryggar….. 🙁
  Fast det blir nog bara 7 km i så fall (om jag vågar).

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: