Allt och inget

Lider av springbehov

27 maj, 2015

Det är betygsättningstider och det förstår vi ju alla är den stressigaste tiden på året för en högstadielärare. Den här tiden på året då jag känner mig som mest otillräcklig. Då dygnet skulle behöva åtminstone åtta timmar till. Den tiden på året då jag är i allra störst behov av en avstressande löprunda.

Och så har jag blivit förkyld!

Alltså vad tänkte kroppen där? Trodde jag hade tagit med helskinnad ur loppet med tre grader och snöregn, men tydligen inte. Dag tre med ont i halsen och det kryper i kroppen. Men jaja. Tur att jag inte är anmäld till Stockholm Marathon.

Imorgon tänker jag i alla fall inte ha ont i halsen mer. Det hade ju t.ex. varit roligt att kunna ta en kort löprunda innan det är dags för nästa lopp. Och så skulle det vara trevligt att komma igång med lite coreträning igen, men jag orkar ju ingenting just nu. Men suck.

En liten superkort lunchpromenad har jag i alla fall lyckats med. Hurra!

En liten superkort lunchpromenad har jag i alla fall lyckats med. Hurra!

 

4 Comments

 • Reply Åsa 28 maj, 2015 at 12:19

  Meh! Vilken otur du har! Nu är det kanske inte så konstigt att du blev sjuk efter ett sånt blött och kallt lopp, men man vill ju gärna tro att kroppen är bättre rustad än så.
  Hoppas att du kryar på dig snabbt och snart får både springa och träna core.
  Vacker bild för övrigt – och jag känner väl igen mig. 🙂

 • Reply Ellen 28 maj, 2015 at 19:58

  Krya på dig, hoppas att du kan springa snart!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: