Allt och inget

Dagens nummerlapp

Jag har en nummerlapp igen! Det är väl så att jag inte kan springa just nu, eftersom jag är inne på dag fyra (!) med ont i halsen, men jag har en nummerlapp! Hoppas jag är frisk på måndag så jag kan springa Blodomloppets 10 km då. Det tror jag. Det är ju bara synd att jag inte hinner träna någonting mellan alla lopp nuförtiden… Precis som förra veckan (StafettVarvet och Stadsmaran) blir det två lopp även nästa vecka (Blodomloppet och Skatås ryggar), så det blir väl till att vila sig i form igen. Jag undrar hur länge man kan hålla på och vila sig i form så här. Det känns som att jag borde börja träna snart igen?

IMG_0616

Ingen löpning alltså, men en bra sak som hände idag var att jag fick ett paket med en jätterolig leksak som kanske har någonting med foto att göra, och så hade företaget jag beställde från slängt med en jättejättestor chokladkaka bara så där. Tänk hur glad man kan bli av så lite (fast den var ju stor). Vad det var i paketet lär jag återkomma till, förhoppningsvis kan det bli ett litet lyft för bloggen, räknar iskallt med att mina löparbilder i fortsättningen kommer bli episka.

IMG_8442

 

Hoppas att ni har haft en fin dag. Blev det någon träning? Är vansinnigt avundsjuk i så fall.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Mia
  28 maj, 2015 at 20:25

  Jag hade glömt bort själva beställningsprodukten helt om jag fått den där chokladkakan…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   28 maj, 2015 at 20:55

   Jag åt nog minst halva chokladkakan innan jag öppnade resten av paketet 😉

 • Reply
  Linnea
  28 maj, 2015 at 23:07

  Och jag ör så avundsjuk på alla lopp du springer!!! Jag jobbar varenda jäkla helg som det är roliga lopp!! Men idag anmälde jag mig till immeln trailrun och fick en biljett till colour Run!

 • Reply
  Anna (Peace, Love, and Running)
  29 maj, 2015 at 09:31

  KUL med lopp! 🙂 Krya på dig!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 maj, 2015 at 20:27

   Tack! 🙂
   Ja så himla kul springtider den här tiden på året, lopp hela tiden!

 • Reply
  Reach Your Goal
  29 maj, 2015 at 10:44

  Vilken bonus att få choklad i paketet det hade gjort mig extra glad också 🙂 Krya på dig!

 • Reply
  hopihopi
  29 maj, 2015 at 12:26

  Tyvärr ingen träning för mig heller, men jag gjorde det next best thing, enligt mig iaf, jag bakade.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 maj, 2015 at 20:28

   Duktigt att baka! Jag är dålig på det, men önskar jag gjorde det oftare 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: