Länkkärlek

Torsdagslänkkärlek

Jag får helt enkelt skicka er vidare eftersom jag fortfarande dras med hosta och halsont. Man är ju hyfsat oinspirerad att skriva om träning när man inte kan träna själv. Duh. Kommer således aldrig kunna sluta träna eftersom jag gillar att skriva så mycket. Men jag har ju förstås läst en massa bra, så då passar det väl bra med lite härlig torsdagslänkkärlek tänker jag!

heart

Den springande soffpotatisen har anmält sig till Stockholm Marathon 2016 och känner sig tokig. Ibland ska man vara lite tokig!

Jag började inte läsa bloggar förrän 2013 och hade således missat Annas race report från Stockholm Marathon 2012. Nu har jag läst och både skrattat och nästan gråtit. Och så började jag sympatifrysa också. Underbar läsning.

Kvinnor alltså. Herregud vad kvinnor kan! In till Beatatjata och förundras över vad kvinnor kan. Sitter alltid i chock när jag läser sånt här.

Kolla in en bra metod för att få in lite prioritera-sig-själv-grejer i vardagen hos Men Mia!

Och så har vi Milen under 50 – Åsa som ska springa Midnattsloppet i augusti. Hurra! Världens trevligaste lopp!

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  idafriedmann
  28 maj, 2015 at 10:00

  Hej

  OBS! funderar på att anmäla mig. Har inte gjort det än. Gah. Ska jag, ska jag inte?

 • Reply
  Åsa
  28 maj, 2015 at 12:20

  Tack Ida! <3

 • Reply
  Beatatjata
  30 maj, 2015 at 22:56

  Tack för kärlek <3

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: