Allt och inget

Det borde vara sommar nu. Och en bloggutmaning.

31 maj, 2015

Imorgon är det juni! Fattar ni? Helt galet! Och här kurar man ihop sig i underställ under täcket och dricker te. Och inte ens iste. Kämpa, sommaren. 

Det verkar som att det kommer bli mycket lika lika men olika i träningsbloggarna i juni, då Upp och hoppa kör en träningsbloggsutmaning. Jag brukar vanligtvis inte haka på sånt där, men den här gången ska jag göra ett försök. Tyckte att det var roliga ämnen att skriva om. Hoppas att mina favoritbloggare är med också, för här är mycket jag vill läsa om också. Mycket taggad på detta alltså. Är du också med? 

bloggutmaning

 

2 Comments

 • Reply hejaerika 31 maj, 2015 at 11:33

  Ja! Jag tänkte samma som du, spännande ämne 😀 ska bli kul!

  • Reply Träningsblogga - Ida 31 maj, 2015 at 13:28

   Ja jättekul! Fast en del känns svåra också… Men nåja, lite utmaning ska man ju ha ibland 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: