Allt och inget

Denna tiden på året…

Har jag någon lärare bland mina läsare? Om ja, då förstår du vad jag går igenom just nu, veckan innan skolavslutning. Om inte så kanske du kan föreställa sig det ändå. Det är nu de sista skälvande dagarna innan betygsättning. Det är så mycket jobb, och jag är så trött. (Och så förstår jag inte varför man måste få betyg i årskurs 7, tyckte det var skitbra när man började med det i åttan, men den diskussionen tar jag på andra ställen än i min träningsblogg.) Idag kom jag hem från jobbet strax efter 19, och då har jag ändå en massa jobb kvar. Men det får bli imorgon för nu är jag utmattad och kör TV dinner microwave style!

IMG_8486

 

Eller: 

Hej! Välkommen till min träningsblogg. Här kan du läsa om mycket utom just träning. För är det inte en skadad ljumske, så är det en förkylning eller betygsättningstider som sätter stopp för min löpning.

Men imorgon kväll, då jäklar. Då planerar jag att vara färdig med allt, och då tänker jag belöna mig med en liten joggingtur, oavsett om jag fortfarande hostar eller ej. Mark my words!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Paula
  3 juni, 2015 at 12:12

  Så jävla impad av er lärare just nu alltså! Fritidsgården som jag jobbar på ligger ju på en skola och alla lärare jobbar för fullt, ni är så grymma!

 • Reply
  Johanna
  3 juni, 2015 at 19:07

  Du har ju mig i alla fall, men här i Finland har vi klarat av allt det där redan (tack och lov!) 🙂 Och jag stöder nog betygsättning från åk 7, t.o.m. ännu tidigare. Vi ger sifferbetyg (4-10) från åk 4 och i åk 1-3 får de också någon typ av utvärdering och eleverna är nöjda, likaså föräldrarna.

 • Reply
  Springa igång kroppen på kvällskvisten |
  4 juni, 2015 at 10:03

  […] man skrivit att man ska ut och springa, då är det fanimej bara att ge sig ut och springa även om klockan är nästan 22 innan man är […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: