Allt och inget

En träningsform jag inte förstår

När det är dags för dag fyra i 30 dagar i juni – bloggutmaningen, då står det still för mig. En träningsform jag inte förstår? Jag kan inte komma på en enda. Och jag har googlat. Jag har seriöst googlat för att hitta konstiga träningsformer. Men jag tänker så här:

Hade någon frågat mig för två år sedan vilken träningsform jag inte förstår, då hade jag utan tvekan svarat löpning. Så himla tråkigt hade jag tänkt. Man bara springer och springer och springer, och det är jobbigt och tråkigt och hur orkar man?! Men nu har det ju gått upp för mig att löpning är det bästa som finns, och därför tänker jag att om jag kan gå från att avsky och inte förstå en träningsform till att faktiskt börja älska den, ja då är det säkert så med alla träningsformer. Jag förstår alla träningsformer, för de måste ju vara vettiga om det finns folk som utövar dem!

Ta zumba t.ex, jag har lite svårt att fatta varför folk går på det, men det är väl bara för att jag har så dålig koordination och således inte svettas en enda droppe under ett sådant pass. Men folk som har koordination och som får ut massor av zumba, ja alltså, jag förstår ju att de vill träna det.

För inte alltför längesedan skrev jag ett inlägg om hur jag absolut inte förstår ultralöpning. Fast jag börjar förstå det också nu. Jag hoppas att jag vågar springa ultra en dag. Det trodde jag inte för bara några månader sedan.

Till och med flamenco började jag förstå när fötterna började göra som jag ville.

Till och med flamenco började jag förstå när fötterna började göra som jag ville.

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  4 juni, 2015 at 07:03

  jag har också tänkt och tänkt men inte kommit på en enda, har inte skrivit dagens inlägg än visserligen. Tänker att det kanske har att göra med att man som redan tränande person är mer öppen för utmaningar/nya saker?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 juni, 2015 at 09:46

   Jamen så kanske det är! Man förstår ju nu vilken drog träningen är, och att den kan komma i alla dess former! 🙂

 • Reply
  pernillabredolt
  4 juni, 2015 at 09:16

  Nej Zumba förstår inte jag heller. Har några jag inte förstår faktiskt som får bli mitt bidrag till dagens juniutmaning.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 juni, 2015 at 09:47

   Ändå intressant detta! Tror jag måste fundera lite mer… Finns säkert massor jag inte förstår egentligen 😀

 • Reply
  AktivaDagar-Camilla
  4 juni, 2015 at 12:35

  Det är så härligt det där… med alla ”aldrig” som man överger… 🙂

 • Reply
  Ulrika
  4 juni, 2015 at 14:19

  Samma här, dag 4 står det still.. Ska fundera en stund till för nåt måste jag ju skriva!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: