Löpning

Springa igång kroppen på kvällskvisten

Har man skrivit att man ska ut och springa, då är det fanimej bara att ge sig ut och springa även om klockan är nästan 22 innan man är redo och det typ blåser storm. Det är det som är bra med att ha en träningsblogg; man måste träna. Och så skulle jag ju fira att jag var klar med att sätta betygen och så.

Det var lite sent och jag var väl lite seg, men jag ville springa. Springa igång kroppen efter en evighetslång (10 dagar!) förkylning och känna på löpsteget lite inför lördagens Skatås ryggar. Tänker inte ens tycka att det är dåligt att jag bara körde 4 km, för jag tog mig ut och det tycker jag var duktigt.

Sedan kan man ju vara lite frustrerad över att det är juni och man är tvungen att springa i långa tajts och långärmad tröja och känna hur man ångrar att man inte tog mössa också. Det kan man vara lite frustrerad över.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Johannes
  4 juni, 2015 at 10:55

  Älskade Göööööteborg! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 juni, 2015 at 15:35

   Ja eller hur! Mer än så behöver man inte säga! Särskilt idag när det äntligen är sooooool. Åh!

 • Reply
  hejaerika
  4 juni, 2015 at 11:55

  Håller med dig om frustrationen. Har inte haft shorts på mig (förutom gbg-varvet) än, och det är ju bara sjukt!
  Gött sprunget! 4 km räcker ju gott och väl kl 22 på kvällen!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 juni, 2015 at 15:36

   Så jäkla sjukt!
   Idag är det iaf äntligen lite sol, det var då på tiden! Fast typ 13 grader, vad är det??

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: