Annan träning än löpning

Fotbollsträningsvärken 2015

Imorgon är det så dags. Mitt första traillopp! Jag är faktiskt lite nervös, tycker att det pirrar lite i magen. Tack och lov har de ”tagit bort” regnet som tidigare utlovats så det verkar i alla fall bli en perfekt springdag rent vädermässigt.

En sak som är mindre bra är att jag har sådan brutal träningsvärk efter fotbollsmatchen jag spelade mot niorna igår. Man tycker ju att jag borde ha lärt mig efter förra året. Jag tyckte att jag tog det rätt lugnt igår ändå, men det visar sig att 16-åringar kan springa jäkligt snabbt, och sådana rusher är inte denna gamla kropp van vid. Uppenbarligen. Dags att ta tag i det där med intervallträning?

Sååå… stämmer det (vilket det brukar göra) att träningsvärken är värst efter två dagar, ja, då vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig över ryggarna i Skatås. Men man har säkert klarat värre saker i sitt liv.

IMG_8510

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Mari
  6 juni, 2015 at 07:13

  Det kommer gå Så bra. Heja heja 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  6 juni, 2015 at 09:22

  Spring åt mig också, är du snäll!
  När du är trött tänker du: ”Nu skulle Malin orka åtminstone ett par km till”… 😉

  Kör, kör!
  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 juni, 2015 at 14:21

   Det gjorde jag!
   Vid 5 km började jag bli trött, då tänkte jag: ”Malin skulle ALDRIG sluta springa efter 5 km”. 🙂
   Det var kul, så synd att du inte kunde springa!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: