Löpning Musik

Spotify Running

Nu har jag sprungit två gånger med Spotify Running i lurarna, och då är det ju dags att uttala sig! 

Jag springer nästan alltid med musik och har oändligt många springmusiklistor. Det kan ju vara lite svårt att få till rätt musik ändå, eftersom man oftast anpassar sitt tempo efter musiken man lyssnar på. Med Spotify Running träffar de mig rätt i hjärtat! Det här var ju exakt vad jag behövde.

Det fungerar ungefär så här: du börjar springa lite. Spotify känner efter hur hur snabb musik du ska ha (hur det går till förstår jag mig inte riktigt på, men telefonerna är ju smarta nuförtiden). Du väljer en spellista och så springer du på i ditt tempo. Blir det för snabbt eller långsamt är det rätt enkelt att ändra på. Ju. Så kör du ditt pass och håller ditt jämnaste tempo någonsin under hela rundan. Bra va! Sedan att det typ bara kom musik jag gillade när jag sprang, det var en trevlig överraskning.

Läs mer hos Johannes som inte bara är löpare, utan också jobbar på (hos, för?) Spotify.

Senast överförda

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Johannes
  5 juni, 2015 at 15:42

  Yeeey! =)
  Vi pushade precis precis ut den till alla iPhone-användare så uppdaterar man appen nu så ska man ha det i sin app!
  Skoj du gillar den, ligger många löptimmar och utvecklingstimmar bakom den. 🙂

 • Reply
  Reach Your Goal
  5 juni, 2015 at 23:03

  Ooo vilken grej, måste jag testa! 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: