Allt och inget

Favoritcitat eller motto

brytihop

Det passar i alla sammanhang då jag känner att det är jobbigt. Då bryter jag ihop, mer eller mindre, och sedan går jag vidare. Det funkar t.ex. när det är mycket på jobbet, när jag får ett argt mail, när jag inte kan springa för att jag är skadad eller sjuk, när spårvagnen stänger dörrarna när jag är två meter bort.

Kanske kommer jag får använda mig av det idag när jag springer Skatås ryggar. När ryggarna är alldeles för jobbiga. Då tänker jag att jag kan bryta ihop pyttelite men snabbt gå vidare och ta mig i mål.

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anne
  6 juni, 2015 at 10:04

  Bra motto!
  Lycka till med ryggarna. Ska bli roligt att läsa om det sen.

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  6 juni, 2015 at 10:47

  Väldigt bra! Jag tror faktiskt på att bryta ihop lite ibland, kanske gråta en skvätt, skrika lite och stampa hårt. Tycker det nästan alltid känns bättre sen 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 juni, 2015 at 14:25

   Eller hur! Det tror jag också på. Det brukar gå lätt(are) att komma igen sedan då 🙂

 • Reply
  Märta Johansson
  6 juni, 2015 at 11:16

  Bra motto. Många tycker ju att man bara ska vifta bort allt, men det är nog klokt att tillåta sig att reagera även på det som är tufft men inte grotta ner sig utan snabbt gå vidare.

  Lycka till på loppet!

  • Reply
   Träningsblogga-Ida
   6 juni, 2015 at 15:04

   Ja, så tror jag också 🙂
   Tack för lycka till, jag tog mig i mål!

 • Reply
  Mia
  6 juni, 2015 at 13:15

  Att springa över ryggarna är ju bland den vackraste löpningen som finns. Kommer att gå galant idag tror jag! 🙂

 • Reply
  Jojo
  6 juni, 2015 at 14:23

  Roligt att hitta till en ny träningsblogg! Hit kommer jag tillbaka! Bra med den här utmaningen, helt klart! Läste att du också är lärare, och den där bilden (och mottot) du har till det här inlägget passar ju som handen i handsken till denna period…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 juni, 2015 at 15:07

   Hej! Vad kul! Välkommen hit!
   Haha jo, bilden tog jag en alldeles för sen eftermiddag efter slit med betygsättningen… Men nu är det äntligen klart, och avslutning för kidsen på onsdag. Galet!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: