Allt och inget

Nationaldagslopp och återhämtning

Är i mål!

Är i mål!

Idag har jag sprungit ett lopp. Det var ett nytt slags lopp för mig (trail!) och jag är så himla nöjd över att jag klarade det. Eller snarare, att jag vågade mig på att testa det. Har varit nyfiken på trail ett bra tag, men vågar mig inte riktigt på det på egen hand (eftersom jag har så himla dåligt lokalsinne). Mer om loppet blir det senare i en race report förstås. Stay tuned osv.

Nu är jag i alla fall så lugn och go i hela kroppen och sinnet, så som man bara är efter ett riktigt bra träningspass. Ett sådant fick jag verkligen idag. Mina ben!

Så ikväll nationaldagsfirar och återhämtar jag mig på ett ypperligt sätt: med massa vatten och tv. Säkert några avsnitt av ”House of cards”. Jag köpte en sådan där fin stor glasburk med kran på så jag alltid har typ fyra liter i citronvatten i kylen. En del tar en öl efter sina lopp, jag tar fyra liter citronvatten. Vad har hänt med mig?

IMG_0581 IMG_0583 IMG_0584 IMG_0588

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Cecilia
  6 juni, 2015 at 21:46

  Kanon bra, du ser väldigt nöjd ut!!! Ah, jag har också varit sugen på att köpa en sån där fin glasburk med kran! Men har har inte fått tummen ur än 🙂 Var har du köpt din?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 juni, 2015 at 14:44

   Jag hittade den i en helt vanlig möbelaffär /http://www.svenskahem.se/butiker/bratells-mobler-goteborg/).
   Häromdagen när jag var in en sväng på Clas Ohlsson såg jag att de hade någonting liknande där också.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: