Löpning

Alltid i min träningsväska. Eller…

… inte.

Jag har så tråkiga grejer i min träningsväska. Typ träningskläder, en vattenflaska och ett hänglås. Så, vi kör alltid på min löprunda istället!

IMG_8574

1. FlipBelt. Jag förstår inte hur man sprang innan FlipBelt kom. Vart hade man sitt lypsyl och sina nycklar? Visa-kortet ifall man skulle passa på att handla på vägen hem? En del tycker FlipBelt förflyttar sig under rundan, men då måste de ha köpt fel storlek. Min sitter som ett smäck!

2. Garmin. Såg en tröja här som det stod ”If you see me collapse, pause my Garmin” på.

3. Lyspyl eller Carmex eller liknande. My God, får panik av torra läppar.

4. GoPro. Den är rätt ny, så jag kanske inte alltid kommer ha med den på mina löprundor, men den är så liten att den får plats i FlipBelt, eller t.o.m. i handen utan att det blir störande och det är ju alltid kul med lite springbilder (till bloggen).

GoPro moment under gårdagens "Skatås Ryggar". Fotat i farten!

GoPro moment under gårdagens ”Skatås Ryggar”. Fotat i farten!

DCIM103GOPRO

DCIM103GOPRO

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anna (Peace, Love, and Running)
    7 juni, 2015 at 09:22

    Flipbelt verkar himla smart. Och GoPro verkar ju himla kul! 😀

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: