Löpning

En framtidsdröm

Jag har många löpardrömmar. Varje gång någon kör något imponerande, eller fint, eller jobbigt eller ovanligt lopp tänker jag: ”Det vill jag också!”.

Älskar när jag gör något jag inte tidigare trodde att jag kunde eller ville göra. Halvmara var en sådan sak, och faktiskt också Skatås ryggar, som inte var så långt men det var herregud lera, stenar och en massa höjdmeter. Trodde väl aldrig att det skulle vara någonting jag ville göra.

Min största löparframtidsdröm just nu är:

att springa fjällmaraton!

Om det är halvmaradistansen eller maraton spelar ingen större roll (okej, 42 km känns väl överdrivet långt kanske), men jag tycker att det verkar så sjukt häftigt att springa i fjällen. Och nej, egentligen behöver det ju inte vara en tävling, men det brukar ju alltid vara så himla trevligt med lopp. Är verkligen inte redo för det ännu, men om något år kanske…

Until then... fortsätter jag väl att springa i stan.

Until then…
fortsätter jag väl att springa i stan.

 

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  8 juni, 2015 at 14:36

  Snälla hojta om du bestämmer dig.
  Kan jag bara springa, hänger jag gääärna på ett fjäll-lopp!! 🙂

 • Reply
  hopihopi
  8 juni, 2015 at 18:53

  Åh, fjällmaraton låter ju hur skoj som helst!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 juni, 2015 at 20:12

   Ja visst gör det!? Så sugen! Tänker att det kanske vore en lagom utmaning till nästa år eller så… 🙂

 • Reply
  Mia
  8 juni, 2015 at 20:14

  Fjällmarathon alltså. Det måste vara grejen. Om det är fint väder… 🙂 Har orienterat i spöregn och snöstorm i Bruksvallarna en gång. Mindre skönt, men härdande..

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 juni, 2015 at 20:33

   Hmm… Vädret tänkte jag inte på. Tar bara för givet att det kommer vara fint när jag ställer upp!

 • Reply
  Kari
  8 juni, 2015 at 22:43

  Malin och Ida, jag tycker (jag tycker så mycket, har svårt att låta bli) att ni borde dra upp och springa Jämtlandstriangeln tillsammans i sommar. Sammanlagt 50 km, med två övernattningar, i fina men snälla fjäll. Som finast i september! Mat, dusch och bastu finns på stationerna. Jag har både vandrat och skidat triangeln och det är den bästa nybörjartur som finns!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 juni, 2015 at 23:02

   ÅH! Varför finns det så mkt jag vill göra nu?! ? Verkar ju vara en episk upplevelse!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: