Löpning

Älskar det

Jag älskar att vara en löpare. Jag känner mig urtjusig och stark på bilderna här nedan. Inte alls så där trött och hängig som jag föreställer mig att jag ser ut när jag springer. Ser inte alls lika trött ut som jag var. Jag ser ganska glad ut. Kanske för att det satt en fotograf där, men förmodligen mest för att jag har kul. Jag blir så glad när folk blir imponerade av att jag t.ex. springer sådana lopp själv. Är så glad att jag är den personen nu, som gör sånt. Jag älskar att arbetsdagen är slut nu, och jag sitter ombytt på jobbet och ska börja springa hemåt. Faaaan vad jag älskar att jag älskar att springa. Och så älskar jag den här krönikan som delades av både löpare och icke-löpare på Facebook igår.

Jaja. Nu ska jag ut och springa. Vi hörs!


SRDSC_0155 SRDSC_0154

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  9 juni, 2015 at 17:21

  Härliga du! Blir så omåttligt springpepp av det här inlägget:-)

 • Reply
  Rund är också en form!
  9 juni, 2015 at 18:06

  Härligt när man förvånar sig själv! Hehe!
  Ja, den där krönikan. Hahaha! Uja……. Stackars jävel som fick ta paddanbåten. *fniss*

  Kram M

 • Reply
  Fredric
  9 juni, 2015 at 21:34

  Imponerad, det är bara förnamnet! 😉

 • Reply
  Linnea
  10 juni, 2015 at 07:29

  Ja visst är det sjukt härligt när andra människor blir så där jätteimpade av något man gjort, då känner man sig grym!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 juni, 2015 at 17:14

   Haha jamen precis. Fast man liksom inte hade reflekterat över det själv 😉

 • Reply
  Stina - itsallaboutmovement
  10 juni, 2015 at 11:31

  Ljuvligt! Blir så peppad, älskar och att jag älskar att springa. 😀 Och krönikan är ju galet rolig.

 • Reply
  Reach Your Goal
  10 juni, 2015 at 14:07

  Vilken härlig löparglädje 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: